Cilt Bakımı Ürünleri Noviderm Kullananlar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Lachesis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
7.900
4
156
İstanbul
Merhaba,

26 yaşındayım ve son zamanlarda cildimde sebebini bilmediğim şekilde sivilceler olmaya başladı ben de bugün eczaneye La Roche Posay'in temizleyicisini almaya gitmiştim, eczacı kadın Noviderm adlı bir markanın cilt düzenleyici gece kremini önerdi. Alsam mı almasam mı karar veremedim, testerını da verdi gerçi ama bir kullanımda anlaşılmaz herhalde, içeriğini de yazıyım

"Yağlı ciltlerde sıklıkla görülen problemlerden bazıları da mikrokistlerin, kapalı (siyah noktalar) ve açık komedonların (beyaz noktalar) yoğunluğu nedeniyle cildin düzgün ve pürüzsüz görünümünü kaybetmesi, gözeneklerin genişlemesi, iyileşmiş veya iyileşmekte olan akne lezyonlarının (sivilce) inatla gözden kaybolmamaları, ve bunların sonucunda cildin doğal ve sağlıklı görünümünün önemli ölçüde kaybolmasıdır. Bu özelliklere sahip yağlı ciltler hızlı ve etkili bir bakım programına alınmaya gereksinim duyarlar. Boréade 12 Exfoliant Forte (Güçlendirilmiş Soyucu Bakım) bu tür inatçı cilt düzensizliklerini gidermek üzere geliştirilmiş bir üründür.

Derinlemesine bir cilt temizliği sağlar,
Özellikle lokal ve inatçı cilt düzensizliklerine karşı etkilidir.
Hoş olmayan izlerin görünüşünü düzeltir."

Var mı acaba bu markayı kullanan?

Testerını denedim cildi mi çok fena yaktı bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi anlayamadım:(

aynı ürünü ben kullandım ve faydasını gördüm.zaten bende sadece burun çevremde siyah nokta sorunu vardı ve birinci haftada bile farketti cildimde.

Sizin de cildinizi yakıyor muydu, sadece ben de mi oluyor bu durum acaba:( Sanırım içindeki tuz yakıyor.

Back
X