Novart tüp bebek merkezi ile başlayan talihsizliğim

beyazzzzzzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2024
3
0
1
39
2 dusukten sonra zaman kaybetmemek adına tup bebek yaptırmaya karar verdık,novarta gıdıp bebek istegımızı soyledık ve sureç boyle başladı.yumurta buyutme,toplama,transfer ve embıryonum tutunması ve hamılelık surecı,doktorumuz mehmet erdemdı kontrollere gıttık. erken zamanda detaylıya ultrasyona gırdım,ankarada ıyı bılenen ali ipek hoca 3-4 gun gerılık var dedı diğer organlarında bır anomali görmedi,daha sonra mehmet hocaya gelışım geriliğini sordugumuzda var ama bebek buyuyor gıbı acıklama yaptı,zaten 33 haftada suyum geldı,kontrollerle beklettı 36 haftada kanamam oldu hafta sonuna denk geldıgı için beklettiler ama ateslendıgım için pazar gunu acıl doguma aldılar, bebek dogdugunda gelışım gerıliğinin 3 hafta oldugunu soyledıler ve bebegın yuz hatlarında anormallik oldugunu soyledıler ve bebekten kan ornegı alarak genetıge gonderdıler sonuç 2 hafta da cıktı ve bebekte willimas sendoromu oldugunu ogrendık ve yıkıldık. Bebekte kalp sıkıntısı varmıs,gelışme gerılığı azınsanmıycak buyuk bu cok onemlı doktorlar bunu neden goremedı, eger onerselerdı amnıyosentez yaptırırdım.çok çaresızım napacagımı bılemıyorum,senromu arastırdıgımda bebekte her turlu hastalık cıkabılecegı yazıyor ben bunların altından nasıl kalkacam,inanılmaz bunalımdayız eşim ve ben gunlerdır kabullenemedıl

Yaşadıklarınız için hiçbir şey diyemiyorum. Çok çok üzgünüm... Allah karşınıza iyi doktorlar çıkarsın, en kısa zamanda umarım her şey yoluna girer. Zor bir süreç...
Size genetik tarama yapılmış mıydı?

Çok çok gecmıs olsun ne denır ki bilemiyorum baştan belli olmuyor muydu acaba ikili tarama testinde falan öyle olsa fetal dna testı yaptırırdınız bebegınız nasıl duam iyi mi

Canım sen bunları yaşıycakmışsın herşey bahane anne karnında öğrensen çocuğunu aldırcakmıydın sadece rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah

Geçmiş olsun arkadaşım. Umarım bundan sonraki süreç istediğin gibi ilerler. Hepimiz için hayırlısı. Benim doktorum Gurur Polat o da işlemleri novaart da yapıyor. Novaartı ne yalan söyleyeyim ben de çok beğenmedim ve içime sinmedi. Üstelik yumurta kalitemde çok düşük geldi. Senin yumurta kaliten neydi?

Canım sen bunları yaşıycakmışsın herşey bahane anne karnında öğrensen çocuğunu aldırcakmıydın sadece rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
Düşüncelerinize katılmıyorum. Keşke karnında iken öğrenseydi. Bu onun tercihi belki de aldırabilirdi. Doktorların bu tarz konularda kesinlikle bilgilendirmesi gerekli.

Düşüncelerinize katılmıyorum. Keşke karnında iken öğrenseydi. Bu onun tercihi belki de aldırabilirdi. Doktorların bu tarz konularda kesinlikle bilgilendirmesi gerekli.
Keşke bilseydim aldırırdım benım zaten otızmlı bır oglum var cok emek verdık ona,buna gucum yok,napcam bılmıyorum

Evet belkide aldırırdı !!!! Böyle bir bireyi dünyada var etmeyi isteyecek kadar bencil olmayan nice anne baba adayları var dünya üzerinde!
Allah'ı suçlayıp durmayı arkasına sığınmayı bırakın artık ya !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…