- 31 Mayıs 2024
- 3
- 0
- 1
- 39
- Konu Sahibi beyazzzzzzzz
2 dusukten sonra zaman kaybetmemek adına tup bebek yaptırmaya karar verdık,novarta gıdıp bebek istegımızı soyledık ve sureç boyle başladı.yumurta buyutme,toplama,transfer ve embıryonum tutunması ve hamılelık surecı,doktorumuz mehmet erdemdı kontrollere gıttık. erken zamanda detaylıya ultrasyona gırdım,ankarada ıyı bılenen ali ipek hoca 3-4 gun gerılık var dedı diğer organlarında bır anomali görmedi,daha sonra mehmet hocaya gelışım geriliğini sordugumuzda var ama bebek buyuyor gıbı acıklama yaptı,zaten 33 haftada suyum geldı,kontrollerle beklettı 36 haftada kanamam oldu hafta sonuna denk geldıgı için beklettiler ama ateslendıgım için pazar gunu acıl doguma aldılar, bebek dogdugunda gelışım gerıliğinin 3 hafta oldugunu soyledıler ve bebegın yuz hatlarında anormallik oldugunu soyledıler ve bebekten kan ornegı alarak genetıge gonderdıler sonuç 2 hafta da cıktı ve bebekte willimas sendoromu oldugunu ogrendık ve yıkıldık. Bebekte kalp sıkıntısı varmıs,gelışme gerılığı azınsanmıycak buyuk bu cok onemlı doktorlar bunu neden goremedı, eger onerselerdı amnıyosentez yaptırırdım.çok çaresızım napacagımı bılemıyorum,senromu arastırdıgımda bebekte her turlu hastalık cıkabılecegı yazıyor ben bunların altından nasıl kalkacam,inanılmaz bunalımdayız eşim ve ben gunlerdır kabullenemedıl