NOVAR DÖVME SİLDİRME FACİASI !

isilina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
1
0
34
Merhabalar,
öncelikle ilk defa bir foruma şikayet yazma gereği duyuyorum çünkü gerçekten çok mağdur oldum... Yolunuz buraya düşerse, iki kere düşünün diye yazmak istedim kızlar.

mavibahçe'de yeni açılan Novar Polikiliniği'ne dövme sildirmek için gittim. İlk görüşmede-DÖVMEME baktıktan sonra! - en fazla 2 seansta biteceğini, hiç iz kalmayacağını söylediler. 3 cm bile olmayan bir dövme için seans başına 150 TL istediler. 2 seansta biteceğini düşünerek hemen o gün işleme başladık. İlk seansta hiçbir silinme, azalma olmadı. Tekrar gittiğimde bir seans daha yapacaklarını 15 gün içinde azalma olmadığı takdirde ücretsiz seans yapacaklarını söylediler. Bu sefer gözle zor görülür bir azalma oldu, ama azalma var diyerek yine ücret aldılar! Daha sonra 4 seans gittim-her seferinde 150 TL ödedim- ve dövmem asla ama asla silinmiyor! Bana hala seanslara gelmem gerektiğini söylüyorlar ve mağdur etmeye devam ediyorlar!

Novar mı? Aman uzak durun!

Aşağıdaki vidoyuyu izlemeni öneririm. TCA ile dövmenden kurtulabilirsin.

Bu da konuyla ilgili detaylı anlatım. Hem evde rahatlıkla uygulayabilirsin, hem de paranı kaptırmamış olursun

Son düzenleyen: Moderatör:

Ayyy okurken bile bir an benim başıma geldiğini düşünerek acaip gerildim ve kızdım.Resmen umut tacirliğinde bulunmuşlar.Böyle yerleri gerçekten afişe etmek lazım ki insan sağlığı ile oynayıp insanları kandırmasınlar diye.
Keşke size en başta 2 seansta bitip hiç iz kalmayacağını söylediklerinde yazılı bir belge alsaydınız aksi taktirde param iade edilecektir diye.Söz uçar yazı kalır.Bunlar bakmışlar para aktıkça akıyor , kısır döngüye çevirmişler durumu.

Somuruyor vu dovmeciler..1 veya 2 seansta silinir yok olursa dovme bunlar nasil para kazanacak

26/12 tarihinde Novar-6 da uygulanan cilt bakımı yüzümü morarttı. Fotoğraflara bakınız. Cildimin hassas olduğunu kendilerinin uygulamalarında bir problem olmadığını üssteleyip durdular. Başka merkezlerde cilt bakımı uygulamalarımda hiç böyle bir şey yaşamadım. Tonlarca kağıt imzalattılar ve ödemeyi önden aldılar. Gayet gereksiz bir işleyiş sistemleri ve profesyonellikten uzak uygulamaları ile tekrar sınıfta kaldılar. Mağduriyetim telafi edilmez ise sabim e acil gidecek bu konu. Seneler önce de lazer epilasyondan hiç memnun kalmamıştım. Değişik bir tutumları var geç kalabilirim dediğimde kalmamaya çalışın vs... Diyen bir bayan ile bile konuştuk telefonda aşırı pişman oldum. Ucuz etin yahnisi hesabı. Üzücü!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…