Tüp Bebek Merkezleri novaart ta mehmet erdemin hastalari burada sohbet edelim mi?

gizem0823

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
342
33
Arkadaskar merhaba bn zekai tahir burakta 3 negatif asilamadan sonra mehmet hocayla tup bebek tedavisine basladim hersey cok guzel ilerlerken opudan sonra ohss oldum ve transferim ertelendi. Embryolarimin tanami donduruldu sonra 1 embryo transfer edildi 12.gun sonucum 6 cikti. 2 gun sonra tekrar kan ver var yada yok diyemioruz dediler bnde bugun tekrar kan verdim ve degerim dusmus ilk tedavim negatf oldu yarin mehmet hocayla gorusucem bakalim bundan sonra bni neler beklio novaarttin ve nehmet hocanin hastalari burdan yazmsk istedim bu dr ve klinikke ilgili pek konu yok bu ii bir baslangic olur ins...

Son düzenleme:
arkadaşlar buraya kimse ugramıomu kimse bişey yazmamış. bugün mehmet hocayla görüştüm şimdi regll olmayı bekliorum sonra 2. transfer için hazırlıklar başlıcak bakalım....

arkadaşlar buraya kimse ugramıomu kimse bişey yazmamış. bugün mehmet hocayla görüştüm şimdi regll olmayı bekliorum sonra 2. transfer için hazırlıklar başlıcak bakalım....
Sanirim henuz kimse kesfetmemis cnm burayi kesfedrler yakinda hadi hayirli olsun konun artikin burayada ugrarim bn

Merhaba.. Daha önce 1 aşılama, 3 tüp bebek tedavim oldu, maalesef olumsuz sonuçlandı hepsi..İnternetten araştırırken novaart tüp bebek merkezi hakkında olumlu yazılar okudum, Mehmet Hoca ile görüşmeye gittim, Eylülde başlamayı düşünüyorum tedaviye inşallah..Mehmet Hoca'ya tedavi olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

Hoş geldin aramıza bu sayfa çok. Aktif değil. İstersen novartta tedavi gorenlere gel hepimiz oradayız.bn mehmet hocayla 1 tüp bebek yaptrdim o olumsuz oldu sonra 2. Ye hazrlanirken olmamasi gereken bir yumurtam oluştu onu bir ilaçla. Baskilamaya başladık ama bu sirada da parça alındı rahim e çizik atıldı flan derken bn k3ndiligimden hamile kaldım dediğim gbi yine mehmet hoca sayesinde oldu rahme çizik attığı için tuttu smdi 13 haftalik hamileyim dger sayfaya gel istersen orda daha çok şey ogrenirsin...

Novaart'da Mehmet hocanın hastasiyim. İki aşılama Dört kez de farklı yerlerde tüp bebek uygulaması yapıldı. Maalesef hiçbir sonuc alamadık. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Novaart geldik. Tüm takiplerimi Mehmet hoca yaptı. Çok şükür 13 haftalık hamileyim. Arkadaşlar gözü kapalı guvenebileceginiz bir yer. Çok prensipli çalışıyorlar. Önceki tüp bebek işlemlerinde beklemekten sinirlerim bozulur çoğunda ağlayarak çıkardım. Ama burda çok sistemli çalışılıyor. Allah bin kez razı olsun Mehmet Hoca'dan ve ekibinden. Önce Rabbimin sonra onların sayesinde 8 yıl sonra hamile kaldım. Benden sonra arkadaşım da Ahmet Hoca'ya geldi. O da şuan ikiz bebek bekliyor. Rabbim çocuk hasretiyle yanan tüm annelere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin