• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nova estetice lpg cihaz ? epilasyonda bu nedir kızlarrr

aysegul

Guru
Kayıtlı Üye
kızlar dün bir merkeze gittim epl. için. ço büyük biryer değil. yüz bölgem için. 6 seans ta biter dedi. makinanın ismini duymadım daha önce yaz da bi netten araştırayım dedim.
nova estetice lpg cihaz yazdı. radyo frekanslı fln dedi. ya nette google aratıyorum selülütle alakalı makina çıkıyor. siz den yardım istiyorum varmı böle bi lazer aleti. bitme garantisi de veriyorlar. kafamçokkarıştı şaştım yanii

Canım yüz bölgesine benim gittigim yerde sukadar seansta biter demiyolar ince oldugu için ben dudak üstü yaptırıyorum öyle bir makine duymadım ben...bana alex le çalışıyolar incelirse başka bi maikine olmadı iğneliyle bitiririz diyorlar sen iyice araştır canım istersen kılların siyahmı kalınmı nasıl araştırda git canım sewgilera.s.

merhba arkadşlr bnde yeni başladım 1 sean yaptılar kullandıkları cihazsa nona ligh ıpl cihazı. bnde aratıyorum ve bnmde çıkmıyor nette cihaz..en son çıkan alexden bile daha üstün bi cihaz olduunu söylediler ve buda bitme garantili, hemen hemen yani.. acaba aynı cihazdanmı bahsediyoruz..merak ettim şimdi ayşegülcm..

ya bilmiyorum arkadaşım aynısımı değilmi? napsam bilmiyorum gitsemmi gitmesemmi ?diyom ki haftada bi kuaföre gitmektense oraya git. ama emin olamadım mak. olayı canımı sıktı neyse bakcez artık
sen kaç tl yaptırıyorsun yüzü mamamiya?

cnm ben yüzümü deyil koltukaltı yaptırıyorum şuan kampanya da olduu için 350 tl ödedim tamamına yani..cnm cihaz çok ta önmli diğil ya yetrki dedikleri gibi işe yarasın bitirsin şu kılıtüyü de gerisi hikaye ...

GıTTıM cuma aksamı.yaptırdım bu aletle lazer. gözlük takmadı. hiçbişi sürmedi. sadece lazerle yaktı. yanık kokusu fln oldu. sordum nette bulamıyorum nu makinayı bu nası bi makina diye. suanda yok türkiyede bilinmiyor ama 1 ay sonra arat bulursun dedi
nası iş anlamadım ama umut kapısı gittim işte

bende merak etdim dogrusu neden gozluk takilmadigini.. en azindan gozunuzu kapanmaniz hakkinda uyarmiyorlarmi ??

sen yinede dikkatli ol iice bi araştır ,soruştr, bu merkezze gelen giden çokmu, yoksa gittiğinde tek sen mi oluyosun bunlara dikkat et bnce..şüpelerin artıyosa bnce başka biyer dene bana da öyle dediler en son çıman cihazmış nona lgt ıpl bnde bunu ilk kez orda duydum ama bnm gittiğim yerin biçok yerde ve ilde şubesi var bu bana güven veriyor biraz..

gözlerini kapa fln demedi de kapadım ben. kadın kendinede takmadı. yani bişi olsa kendine takar bana taktırmasa da. 1 haftada dökülür dedi ama dökülen de bişi olmadı bi kaç gün geçsin gitcem dökülmedi diycem

Back
X