Saç Bakım Ürünleri Nötr Kına

simpleplan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
117
1
arkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum ama bulamadım alakalı bir şey.
Bir yerde okumuştum, bildiğiniz gibi kına saçı çok besliyor ama ben verdiği renkten hoşlanmıyorum ve saçlarımın doğal rengini değiştirmek istemiyorum.
Nötr kına diye bir şey varmış, kullanan var mı? Nerelerden temin edilir bilen var mı aranızda?

Ben görmedim ama konu daha önce açılmışsa özür dilerim :KK59:

Canım duydum ben bu bahsettiğin şeyi. Parlaklık veriyor, kimileri bildiğimiz kınayla karıştırıp da kullanıyor. Ama nereden alındığını hiç bilmiyorum. Bende kınayla ilgili yabancı bir link var orada yazıyordu

lush ta var...
ama normal kına fiyatının 10 katına satıyorlar:) saçlarınız sarı değilse, normal kınayı karın 1 saat bekletin, zaten 1 saatte renk değişmez...

Merhaba tekrar. Az önce kına ile ilgili araştırma yapıyordum, kına yapacaktım da daha kırmızı olması için tarif bakıyordum. Neyse ilginç bir bilgiye rastladım: Nötr kına olarak bilinen Senna, bilimsel adıyla Cassia obavata bitkisi, sinamekiymiş. Bizim saç uzatma kürlerine koyduğumuz sinameki. Kızıl renk bırakmamasına rağmen biraz saç rengini açabilen bir özelliği de varmış

mavikuş, bu yazdığını şahsen denedin mi, daha kırmızıya yakın bir kızıl elde etmekte işe yaradı mı?
acilen cevaba ihityacım varrr

Canım kırmızı tonlarını arttırmak için verilen tarifi uyguladım evet. Ama saçımın doğal rengi koyu kestane olduğu için sadece güneş ışığında kırmızılık verdi. İçine ne koyarsan koy kına kendi tonundan daha açık bir renk yapmıyor maalesef. Uyguladığım tarif de kına karışımının içine pul biber koymaktı,

arkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum ama bulamadım alakalı bir şey.
Bir yerde okumuştum, bildiğiniz gibi kına saçı çok besliyor ama ben verdiği renkten hoşlanmıyorum ve saçlarımın doğal rengini değiştirmek istemiyorum.
Nötr kına diye bir şey varmış, kullanan var mı? Nerelerden temin edilir bilen var mı aranızda?

Ben görmedim ama konu daha önce açılmışsa özür dilerim :KK59:

tatlım yaa bende arıyorum dediğinden. 2 gündür aktar aktar geziyoeum adamlar duymamış bile ya,forumlardan anladığım kadarıyla nötr kına dedikleri bildiğimiz sinameki ya ..öyleyse ben normal kına yakacam

tatlım araştırdım nötr kına dedikleri bildiğimiz namıdeğer SİNAMEKİ.çektim mikserde kına..bildiğimiz kına gibi oldu sonradan farkettim kına gibi kokuyor helede çekince mikserde görüntü ve koku kına :KK66: kardım sıcak suda zeytinyağı badem yağı çamterebentin ekledim .olsaydı bemix de koyardım sabah yıkayacağım.denildiği gibi parlaklık dolgunluk veriyomu yazarım tekrar :)

tatlım araştırdım nötr kına dedikleri bildiğimiz namıdeğer SİNAMEKİ.çektim mikserde kına..bildiğimiz kına gibi oldu sonradan farkettim kına gibi kokuyor helede çekince mikserde görüntü ve koku kına :KK66: kardım sıcak suda zeytinyağı badem yağı çamterebentin ekledim .olsaydı bemix de koyardım sabah yıkayacağım.denildiği gibi parlaklık dolgunluk veriyomu yazarım tekrar :)

canım benim saçların yağlı ve ince telli koyu kestane. rengi değişmesin istiyorum. yazarım tekrar demişsin ama yazmamışsın yorumunu merak ediyorum sinameki nasıl bi etki yapıyo rengi değişiyo mu?? çok önemliii

X