Bi faydası olur mu diye konuşsam mı demiştim. Nerden dönüyorlar acaba asustan mı?Konussam mi derken
konuş tabi
bir de sikayetim var diye bir site var oraya yaz
Hemen dönüyorlar
Asusta var mı ki öyle bişeyonu değiştirirler büyük ihtimalle
Konussam mi derken
konuş tabi
bir de sikayetim var diye bir site var oraya yaz
Hemen dönüyorlar
Asusta var mı ki öyle bişey
Oraya yazınca marka imajını düşünüyorlar herkes görüyor yaevet bencede bende ttnet için şikayet yazdım aynı gün döndüler
Tüketici haklarına şikayet etsem nasıl olur acabaOlmak zorunda o senin hakkın şikayet bile edebilirsin
2 kere garantiye gitti işte bu 3. Bozuluşuaynı sorun 1 yıl içinde 3 kez tekrarlanırsa ürünün aynı ürünün yenisini talep edebilirsin
Evet asustan daha fazla ilgileniyorlar
direkt oraya yaz
Anakart falan değiştirilmemiştir bence, yalan söylemişlerdir. Ne sorun yaşıyordunuz, yani hangi sebepten dolayı yollamıştınız garantiye?İyi akşamlar kızlar.
Asus notebook bilgisayarım var asus marka 5 gün önce garantiden geldi şimdi yine bozuldu!
2 defa garantiye gitti ikisinde de anakart değiştirilmiş şimdi sanırım yine anakarta bişey oldu. Kafayı yiyeceğim sürekli bununla mı uğraşıyım ben? açıp konuşsam mı asusu bilgisi olan var mı
Anakart falan değiştirilmemiştir bence, yalan söylemişlerdir. Ne sorun yaşıyordunuz, yani hangi sebepten dolayı yollamıştınız garantiye?
Asus'un sorunlu modelleri bariz sorunlu oluyor. Bende de var bir tane, üstelik yeni aldım. Wifi kartında veya neyse artık bir sorun var belli ki, sürekli internet kopuyor. Bir türlü çözemedim, servise de vermek istemedim bu yüzden. Usb wireless adaptör alıp öyle kullanıyorum.