- Konu Sahibi Sonnenschein_
-
Ben de citrus severim ama kendi koleksiyonumda en sevdigim citrusy fresh parfum:
Hermes Eau des Merveilles.
Muhtesem ve bendeki en farkli kokulardan biri.
Yves i soruyorum arkadaslR :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Clinique Happy Heart EDP
Alt notalar: frezya, limon ve Hawaii düğün çiçeği
Hawaii düğün çiçeği favorimdir. tekrardan yazayım dedim
bu arada kızlar bu siteden notalara göre seçim yapıp parfümleri görebilirsiniz: http://www.fragrantica.com/notes/
benim gözüme Aqua Allegoria Flora Nerolia Guerlain, Aqua Allegoria Nerolia Bianca Guerlain, Aquasun Lancaster, Eau D`Orange Verte Hermes, Flora by Gucci Glorious Mandarin, Clinique happy, D&G Anthology L`Imperatrice 3 ve Classique X L'Eau Jean Paul Gaultier takıldı :) Lancaster Aquasun'ı Francis Kurkdjian oluşturmuş...
Prada Infusion de Fleur d'Oranger ve Bright Crystal Versace da deneyip beğendiklerimden... hafif ve kalıcı
essence'nin Like a First Day in Spring parfümü de citrus içerikli
Eki Görüntüle 1197172
Britney Spears-Island Fantasy
Üst Nota: Mandalina,Portakal,Limon, Clementine, Kırmızı Meyveler, Karpuz.
Orta Nota: Yasemin, Mor, Frezya.
Alt Nota: Misk, Şeker Kamışı.
Hayatımda kokladığım en iyi yaz parfümüEn baskın mandalina kokusu geldi benim burnuma. Şişesi de çok hoş ama tek problemi kalıcılık. Ben beyaz tenliyim ve yarım saat ancak durdu
offf bayıldım ben buna, şu şişenin tatlılığına da bir bak.
hem portakal hem limon hem mandalina
yerim ben bunu ya
çok şahane
keşke üst notalarda değil de orta notalarda olsalarmış
daha kalıcı olurlardı
Evet çok güzel gerçekten.İsmi de çok uyumlu tam bi ada fantezisi kokusubüyük bir heyecanla mağazada denedim bi baktım 15 dakika sonra çok çok silik bir koku kalmış üstümde hayallerim yıkıldı resmen
Klasik celebrity parfüm sorunu işte kalıcılıkbir de britney spears itici olmuş
zaten hiç bir şey böyle yüzde yüz tamam olmuyor
tamamen citrustan oluşan bir parfüm olsa, şişesi böyle harika olsa, kokusu kalıcı olsa, adı karizmatik olsa...
Klasik celebrity parfüm sorunu işte kalıcılıkAh öyle bir parfüm olsa da keşke hepimiz faydalansak
Paco Rabanne Black XS L'Excésnasıldır bilen var mı? İçeriğinde neroli olması dikkatimi çekti doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?