Nostaljik Fotoğraflarımızı Paylaşalım mı ?

ayyyyyyyyyyyyyy burasi ne kadar güzel olmus böyle buda ben ve esim daha cocukken ilk okula bilem baslamamistim daha
ve allah bizi taaa kücükken ayni ayni karede bir araya getirmis
bu fotoyu görenler ilk önce bir aaaaaaaaaaaa cekerler

bu da benim bebeklik hallerimsırnaşık şey

deniz keyfindeyiiiz oohh:teytey:

bu da salya sümük olmuş halim.. ahh ahh boynumdaki emziğim kim bilir kaç zaman teselli oldu bana:sm_cool:

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlar bu topiğe bayıldım bence çok güzel düşünülmüş hcr arkadaşım tşk ederim Şeniz bende sizlerle maziden kalan bi kaç kareyi paylaşmak istedim ..dijitalden çekip aktardığım için net olmayabilir idare edin artık yerimseniben

bu rahmetli cnm annemin duvardaki fotoğrafından aldığım bir görüntü yaklaşık 30 yıl önce :çok üzgünüm:

burdada annemin ve ananemin kucağında 2 günlük olan ben ruhları şad olsun :Saruboceq:
tam 33 yıl önce ...

burda annem ve ben 5 yaşlarındayım duruşa dikkat kaydirigubbakcemile3 ..

buda çok beğendiğim karelerden biridir anneciğim burda 18 yaşlarında dans ettiği kişide en küçük dayım

burda ilk yaş günüm pek bir mutlu görünüyorum dimi kaydirigubbakcemile3

bu fotoğrafta ön sıradaki belikli kız benim kuzenlerimle beraber bir anı

paylaşmak istediğim son kare çok değerli bizim çok eskilerde kalan büyük ailemizin ama bu fotodan tam 6 kişi hayatta yok şimdi senağlama çizgili kazaklı olan anneciğim ..
hamile olan teyzem,ben malum yine aynı masumane kız olan :1rolleyes:

ewet yıl 1975 biz ailecek babamın memleketi şumnuya giderken pasaport için resim çekildik.sarışın bebek benim:ecrin_bebek:.annem o zaman kardeşime hamiş 3,5 aylık ama:1ninca:bilmiyormuşşşşşşşşş

evet siz demeden diyim ayakkabılar ayağıma büyüktü okuldan verdilerdi 38 numara (ki hamileyken bile 37 giydim) pisipisi istememişti öğretmen "yazında giyersiniz hem dediydi ama ben onları heç giyemedim bi üzüldümki sormayın gitsin etek beyaz naylonumsu incecik bişidendi donumuz görünmesin die içimize iki astar üstüste giydiydik
güzel günlerdi beee

ben burayı yeni keşfettim ve bayıldım bayıldım.
tek tek sayamayacağım herkes müthiş.
ama özellikle yeşilim ve barçman -abla diyeceğim- bir harika, söylemeden geçemedim.

aşağıdaki ilk fotoğrafra oturan ufak çocuk rahmetli ananem. yanındaki de dadısı ve dadısının kızıymış. ikinci fotoğraftaki de rahmetli ananem ve dedem taksimdeler.

alttaki birinci fotoğraftaki babam ikinci fotoğraftaki kardeşim. aynılar galiba:1rolleyes:

annem ve babamın nişanı ve balayı

ilk fotoğrafta sanırsam 2-3 aylığım. ikinci fotoğrata da 3 yaşına bastığım doğumgünüm

kardeşim ve benim fotoğraflarımız.

ayy bulmuşa döndüm abarttım galiba fotoğraf yükleme işini.
ama bir fotoğraf delisi olarak elimin altında hazine barındırmaktayımsırnaşık şey

[/IMG]

Neredeyse 54 senelik bir fotoğraf bu.Kayınpederim, babası annesi, babaannesi, dedesi ve kızkardeşleri. Bu fotoğrafı bulunca eşim, hazine bulmuş gibi sevindi. Aslına bakarsanız çokyıpranmış bir fotoydu, eşim onardı renklendirdi ve ortaya bu çıktı. Kocaman bir de çerçeve yaptırdık kayınpedere hediye ettik.sengözlerimebaksanab

sanırım Kayınpederim 7-8 yaşlarında burda.

Son düzenleme:

Burada uyuyakalmısım ama nasıl olmus anlamadım kaydirigubbakcemile3
Gece yük taşıdım heraldee :
)

Lütfen ALINTI YAPMAYIN.. :1hug:

Son düzenleme:
Günaydınn herkese...
Bende rahmetli anneciğimin bir fotğrafını koyayım dedım...

Buda ben:)5 yaşındayken 23 nisan törenlerinde grantuvalet giyinirmişim:))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…