Nostaljik Fotoğraflarımızı Paylaşalım mı ?

tara0002cl7.jpg

w332.png

çok eski bir fotoğraf bayada yıpranmış
ozamanlar daha diğer iki kardeşim hayatta yoklardıkaydirigubbakcemile3
utangaç gördüm baya kendimi:utangac:
hoş şimdide öyle sayılırım
işte BENNN :lepi:

Her gün gelip gözlerim ağrıyana kadar tek tek baktım ama geç farketmişim bu bölümü ne yazık ki ve öyle heveslendim ki albümlerin tozlarını alma vakti gelmiş diyerek bu gün bende katılıyorum aranıza... tarayıcım şu an kurulu değil fotoğraf makinesi ile çekip ekliyorum netlik bakımından özürler dilerim.. çok heyecanlandım sizin paylaşımlarınıza bakarken ve ister istemez maziye bir iç geçirdim..
Tek tek isim yazmayacağım çünkü çok paylaşım oldu, ama hepinizi çok ama çok beğendim arkadaşlar bu topiğide açtığınız çok iyi oldu der ve araya cumburt diye dalarım fotoğraflarımladelikafadulden

dsc018us1.jpg

İkiside rahmetli olan annem ve babam ...
dsc015kt3.jpg

Ablam ve ben

dsc014ob8.jpg

Abim ve ben

dsc010vw2.jpg

merhaba arkadaşlar=)yaklaşık 27 yıl kadar önceki bir fotom :emir_bebek:delikafadulden

26741635ko6.jpg

ben bu fotoda simsiyah saçlı boncuk mavisi gözlü bir bebektim...annem hep öyle dua etmiş hamileyken ama sonradan annem ne hata işlediyse 2 yaşından sonra sapsarı mavi gözlü olmuşum artık neler olduğunu anneme soramıyorum korkunç şeyler anlatmasından korkuyorum şu an saçlarım kahverengi gözlerim yeşil=)hahahahah evrimin böylesi=)

Son düzenleme:
ya ben bayıldım bu bölümee koymadan duramadım resimleri makinadan çektim çok net diil o yüzden
annemle babamın nişan fotoğrafı;

eskiresimler031yj5.jpg

babam ve halam

eskiresimler034io3.jpg

buda düğün ;

eskiresimler030wn6.jpg

bu tosbaa kılıklı ben oluyorum 7 aylık mışım

eskiresimler002cl0.jpg

buda 2,5 yaşında halamın oğlunun sünnetinde kafasında kocaman beyaz kurdela olan ben

eskiresimler029rq9.jpg

burdada 6 yaşındayım annemler çok çalışmışve 7 yılda 3 çocuk sıkıştırmayı başarmışlar
soldaki ben yerde sürünen kardeşimi tutmaktan belliki sinirim bozulmuş çok feci bakıyorum
eskiresimler032hd3.jpg

şimdilik bu kadar :lepi:

Son düzenleme:
wishne fotoğraflar evine eminim çok değişik bir hava vermiştir ne güzel insanın geçmişini unutmadan yaşaması ne mutlu sana
devam ediyorum;
burda 12 yaşındayım okul bahçesinde beden dersinde el hareketine dikkat tamamen tesadüf yani bilmeden olmuş bişi
eskiresimler010kn2.jpg

bir bayram günü (29 ekim)muhteşem 3 lü
benim hiç tek resmim yokmu yaa :uhm:en iyisi anama gidince bi karıştırıyim bakalım

eskiresimler033le8.jpg

bu yakışıklıda benim goncam oyyy yirim ben onu:asigim:

eskiresimler003lg9.jpg

niye kimse buraya resim eklemiyor artık kızım yavaş yavaş büyüdü önce bir genç kız sonrada gelin oldu tabiki bende bir kayınvalide
img0022sw4.jpg

img0011fy3.jpg

n7099265082878865092ko0.jpg

n7099265082878769886uz9.jpg

img0006te0.jpg

dsc00173ha5.jpg

w240.png

bu en küçük halimmm sakat gibi ellerimm ve been

dsc00174hl7.jpg

w240.png

bu da bursada parkta çekinmişim çocukluk arkadaşımla şimdi ikimizde nişanlıyız o bu yaz evlenecek inşallahh

dsc00177qk3.jpg

w240.png

burda biraz daha büyüdümm en soldakiii

dsc00159kk4.jpg

w240.png

yanlış anlaşılmasın ortaokuldan değill ilkokuldan mezun oluyorum bu da öğretmeinimdi çok iri bir kızdımmm

Son düzenleme:
işte ben sanırım 5-6 yaşlarındayım

buda ablamla ben ,uzun saçlı olan benim

burdada en yakın arkadaşımın doğum günü puantiyeli elbisesi olan ben.beyas kazaklı yanımdaki annem canım benim.hemen annemin yanında kırmızı yanaklı ablam a.s.

bayılıyorum ben eski fotolara hepiniz harikasınız kızlar :enbuyukkk:

Son düzenleyen: Moderatör:
osiiiiiiivk2.jpg

w221.png

bende sizler kocişimin 5 yaşında ALMANYADA kreşten bir resmini ekleyim dedim...çok şekermiş bana göre...inşallah bebişim olursa babasına benzer diyorum ben....

3 gün evvel eski resimlerinden biri geçti elime...
Bende hemen buraya ekliyorum..burada daha ilkokula yeni başlayan Ayşe'ciğiniz..
Kırmızı donu ve terlikleri ile geleceğin moda ikonu yani ben:lepi:

Ay şundaki suratın güzellğine bir bakın,yerim ben kendimi yerim :roflol:

Son düzenleme:
bende pc deki en eski resmikoyuyorum
onlar benim canlarım şu anda en küçüğü 14 en büyüğü 18 yaşında

85076054he2.png

w719.png

Burada henüz Orta okul 1.sınıfa giden ben...
Saçlarım lüle,belimde..Bıyıklarım henüz yeni terlemeye başlamışken:jeyyar:
Resimde yuvarlak içine aldığımda şu an hamile olan kız kardeşim..
Ay nasıl tatlımı tatlıymışız beekaydirigubbakcemile3

Bu resimde Ortaokul son sınıfta 19 Mayıs için ponpon kızlar olmuştum..O zamanlar baya bir eksiğim olan göğüs problemim resimdede kendini belli ediyor sanırımkaydirigubbakcemile3
Dümdüz yaa bakarmısnız:roflol:

Buradada ben Lise son sınıf öğrencimiz..Alımlımı alımlı,güzelmi güzel Adoşunuz:asigim:

Son düzenleme:
Back