Nostaljik Fotoğraflarımızı Paylaşalım mı ?

bugün hiç ekşın yok burada bari ben çırpı bacaklı barçmanı ekleyim
img0010ke5.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:

ahada ben canım kendim ya pek bi datluymuşum :ecrin_bebek:

tara0003au5.jpg

ayy yine ben yine çok şekerim:utangac:( mütevazi mod. şakkıdı)

tara0002bw7.jpg

buda halk eğitimde öğretmenlik yaptığım yıllardan :1closedeyes:

tara0008by0.jpg

yine o yıllardan kurs binamızın önünde öğrencilerimle:1closedeyes:

tara0002xf1.jpg

burdada gençler hep birlikde nevşehir gezisi düzenlemiştik ahh gençlik ahh senağlama(resmin sol kenardaki ben yanımdakini kestim :mymeka:

tara0003yx9.jpg

Bu da benim 2,5 yaşındaki halimkaydirigubbakcemile3
zeytingzlmjx4.jpg

w253.png

Harika resimler süper olmuş:) Annemin 1974'te ki resmi Allah hepimize ve sevdiklerimize sağlıklı ömürler versin inşallah, Amin.
canmannembenimdk8.jpg

w533.png

Son düzenleme:
Buda benim rahmetli anneciğimsenağlamaOnu çokk ama çok özlüyorum ve seviyorumsenağlama

Son düzenleme:
buradaki resimlere bakınca hep kimbilir nasıl mutlulukları ve hüzünleri barındırıyor diye düşünüyorum

o resimde 17 yaşında görücü usülü ve zorla evlendirildiğim, bana aşık olduğunu beni kaybettikten sonra anlayıp ilk defa seni seviyorum lafını boşandıktan sonra söyleyen ilk eşimden anlaşarak medeni bir şekilde ayrıldıktan sonra bir daha evlilikmi tövbeler tövbesi dediğim dönemde tamamiyle bir tesadüf sonucu tanıştığım benimle tanışana kadar hiç evlilik yapmamış , şu andada çok huzurlu bir yaşam sürdüğüm edimle evleniyorum

mutluğum resimlerede yansımış böylede gülünmezki küçük dilim bile gözüküyor ilk resimde yanımdaki bayan rahmetli ve sevgili kayınvalidem

img0004je4.jpg

gülmede ye şu pastayı adettendir

img0011cz1.jpg

şunuda eklemek istiyorum siz benim o dönemlerdeki güzelliğimi övdükçe ben burada buruk bir şekilde gülümsüyorum çünkü 12 yıl boyunca ilk eşim olacak Ö... bana sen benim tipim değilsin dedi durdu inanabiliyormusunuz ?

Bizim zamanımız sanırım 80 lerin sonu 90 lı yılların başı olduğu için siyah beyaz resimlerin yerini renki fotoğraf makineleri almıştı..Benim öyle tombik tombik bebekliğimi bana hatırlatan hiç resmim yok maalesef..Olmasını çok isterdim ama yoksenağlama
Bende cüzdanımda hep taşıdığım ilk oklul 3.sınıfa giderken okulumu değiştirmek zorunda kaldığım için okul kaydı için çektirdiğim bir resmi eklemek istedim..
O zamanlar bana uzaylı Zekiye derlerdi,hani o zamanlar çocukların bir numaralı dizisiydi hatırlayanlar bilir belki..

Öyle bir saçım vardıki sabahçıydım inanın annem akşam çeke çeke o saçlarımı güzelce tarar örer ve beyaz kurdelelerimide eksik etmeden takardı bende sabahın köründe annemi kaldırmak istemezdim.Tarağı elime alır saçlarımı su yardımı ile düzeltir,önlüğümü giyer,okulun yolunu tutardım..Sabah kapıdan yolcu eden bir annem olmadı hiç çünkü dediğim gibi sabah çok erken saatlerde kalkardım.Tabi birde şunuda atlamak istemiyorum.Fazla kalabalık bir çocuk sayısı vardı o zamanlar en küçük kız kardeşim bebekti tabi böyle olunca annem 1000kat daha fazla yoruluyordu.
Çocuk aklı anneme sen git yat ben giderim derdim..Off yaaa ağlıyorum şu an arkadaşlar inanın çok duygulandım..O yıllara gitmek istiyorum,o yıllarım çok güzelmiş aslında değerini bilememişim ben:a015:

Son düzenleme:
Ben de geldim

Annem, Babam, Kızkardeşim, ben

96142200gx6.jpg

Annem ve ben

51965028jz2.jpg

Halam, Babam ve Kızım henüz Bebek

58897036da5.jpg
[/IMG]

Annem

tara22iy4.jpg

Yeşilim Fuarda

52655316vg3.jpg

ıkinci Hamileliğim

31017233ye1.jpg

Genç Kızlığım

94707756fx4.jpg

ılk Hamilelik

90174948bf4.jpg

73686148eb3.jpg

Genç Kızlığım

n807237655_1693390_5315.jpg

n807237655_1693389_4891.jpg

Son düzenleme:
Buda Kız kardeşim ve ben soldaki benim. Mavi tutkum küçüklüğümdenmiş.
image651xk6.jpg

Buda küçük erkek kardeşim...
mitco4.png

1001613mz2.jpg

bunlarda benden fotoğraftan fotoğraf çekince iraz kötü oldu amayerimseniben

burada 3,5 aylıkmışım :utangac:

1001646rz6.jpg

buradada 3 yaşlarımda izmirli olduğumuz belli ama vitrindeki kolonya şişesine bakasnızayerimseniben

fotoğraftaki tarihleri boş verin ayarını yapmadım ......

fotoraf0031xc2.jpg

yanakları kırmızı tombiş olan benn yanımdaki ablacımm
fotoraf0029rz5.jpg

ablacım ve yeşil şapkalı olan benn

img006qi8.jpg

ablam annem ve babamm

Back