Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KUZEYE çok teşekkürler ellerine sağlık madem artık konu mahrem bende kokoş torunumun küçüklük fotosunu ekleyebilirim kokoş bu çok kokoş ananesine çekmiş
Kutlarım sizi. Çok güzel bir bölüm olmuş. İyiki fotoğraflarımız var. Hepiniz harikasınız..
Buda ben ve Rahmetli olan babacığım .Üç kızdan sonra beni erkek olarak beklemiş ama ne yazıkki bende kız olmuşum:)))Beni biraz erkek çocuğu gibi büyütmüş:))) Ne yazıkki en küçük fotğrafım bu((
Neyseki erkek çocuğu kimliğimden biraz olsun sıyrılmış durumdaki fotoğrafım:)))
Buda ailem.Öndeki bey ve siyah kareli elbilesi bayan hariç, soldan sağa anneciğim, babacığım (Her ikisi rahmetli) ve ablalarım ve anne babamın önündeki ben:).
O zamandan belliymiş ne kadar obur olduğumkaydirigubbakcemile3 Arabanın üzerine oturtmuşlar beni fotoğraf çekmek için, ben arabanın üstündeki karları yiyorum kaydirigubbakcemile3
İşin enteresan yanı, bu fotoğraf ben 3 yaşındayken çekildi ve ben fotoğrafın çekildiği anı hatırlıyorum. Daha yeni yeni oturabiliyordum :ecrin_bebek: