Nostaljik Fotoğraflarımızı Paylaşalım mı ?

********************** ALINTI YAPMAYIN LÜTFEN ARKADAŞLAR************************

Teyzem - Dedem - Annem

********************** ALINTI YAPMAYIN LÜTFEN ARKADAŞLAR************************

alıntı yapmayalım da bebeklik fotom netlere düşmesin, gerekirse sileceğim çünkü...kızmayın bana sakın...işte bebekliğim.....normal fotodan çekip koydum ondan bulanık, idare edin ...

benimki 25 sene önceki fotografım. pek nostaljik sayılmaz ama idare ediverin artık :)

Son düzenleyen: Moderatör:
:lepi: Buda Annem Babam ve Ben :lepi:
:ecrin_bebek: Yeni Doğmuşum 1 yada 2 günlük falandım sanırım :ecrin_bebek:
:roflol:gözlerim şaşı çıkmış dikkatinizi çekerim :roflol:

bi tane daha buldum.. bu biraz daha az nostaljik. 80 lerin çocuklarız biz, ne yapalım. en fazla bu kadar nostaljik olabiliyoz. en küçük olan kardeşim, sağdaki ortanca ben soldaki de bi ablamız..

bu topik sallanıyor kızlarrrrrr:lepi:hihihihi hade buda benden olsun beyavvvvvvv komşunun kapısının önünde ne diye çekmişlerse bir poz bacaklarımdaki yamukluk biraz düzeldi sanırım büyüdükçe ha bide ayağımda o zamanın modası mustili terliklerim var heeee şimdilerin winx,i hesabı :roflol:

uy uy uy uy buldum.....annem en papaz haliyle ne moda ama trabzonda sandal sefası hehehhehe bende ne geviş getiriyorsam ağzımı bükmüşüm fotodan çekimler idare edin artıkkkkk..:roflol:

:lepi:

Gülmek serbest :lepi:
Tarayıcım olmadığı için kendim çektim fazla belli olmadı :çok üzgünüm:

Burda düğüne gidiyorduk gelin olmuştum kaydirigubbakcemile3

Burda ablamın nişanında görümcesinin kızlarıyla çekilmiş foto ne kasalmışım maşallah :roflol: ( sağdaki beyazlı morlu)

Burda küçük ablam ve yaramaz ben :jeyyar:

aay durun size ünlü kuzenimle ünlü eşinin düğün fotolarını ekleyimde reklamları olsunhihoyyyt işte elvin beşikçioğlu ve köprüde oynayan eşi erdal beşikçioğlu şu anda vali filimi vizyonda hepiniz gidin hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…