Nostaljik Fotoğraflarımızı Paylaşalım mı ?

ben bu topiği yeni görüyorum.ne hoş resimler var.
bayıldım....
eski türk filmleri gibi.....

ne güzel bir topik 25 sayfa baktım yorumdan çok foto olması bakanları yormuyor alıntıda çok yok böyle devam etmeli bence

fotoğraflar zaman ne kadar çabuk geçiyor dedirtti bana
ve bebekler hangi yıl olursa olsun güzelmiş
baktıkça benim de bebeğim olsa dedim

yııların ne kaadr çabuk geçtiğini gözledikçe ağlamamk için kendimi zor tuuttum (

evet ya bende yeni gördüm burayi.hepsi cok güzel ama özellile barcman ablamiz bir afet.anam ne kadar güzel hatunmussunuz siz.bayildim adeta.devamini bekleriz,bakmasi bile cok güzel.

Resimlerinize bakınca biraz hüzünlendim.. Eski fotolar ve hep birileri eksik.. Bakalım biz neler göreceğiz. Bu arada barçman abla fotolarına bayıldım eskinin hatunları daha mı güzelmiş ne :))

evet ya bende yeni gördüm burayi.hepsi cok güzel ama özellile barcman ablamiz bir afet.anam ne kadar güzel hatunmussunuz siz.bayildim adeta.devamini bekleriz,bakmasi bile cok güzel.

Resimlerinize bakınca biraz hüzünlendim.. Eski fotolar ve hep birileri eksik.. Bakalım biz neler göreceğiz. Bu arada barçman abla fotolarına bayıldım eskinin hatunları daha mı güzelmiş ne :))

maşşaaaallah diyorum:)

çok teşekkür ederim kızlar

ayyy, ne tatli saclari daha öyle kivir, kivirmi?

Teşekkürler Hayır artık kıvırcık değil canım

ay inanmıyyorum skandal şok şok şok flaş flaş flaş !!!!
bu komik giyimli kişi behzat Ç. mi yoksaa??? şimdiki karizmasından eser yokmuş o zamanlar...

resimlere ve size bayıldım maşallah..nostalji kokan herşeye bayılıyorum sizi tanımasam da önemli değil tanımış kadar oluyorum..içim bir hoş oldu..sevgileer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…