Nostaljik Fotoğraflarımızı Paylaşalım mı ?

herkes çok şeker

fakat barçman abla bir harika..

türk filmi tadında izledim sizi barçman abla..

türkiyenin gelmiş geçmiş en güzel kadınları olarak anılan yeşilçamın 4 güzelinin yanına seni de koymayı bir borç bilirim...

saygılar..

e5sf8w.jpg

buda doğuştan gs li ben hepsini anacazım örmüş burda 2 yaşındaymışım guclubacismile

k0kqhg.jpg

buda annemle ben yanda bakan meraklı ablam öndekiler lahanalarımız o zamanlar organik meyve sebze tüketiyoduk turp gibiydik annemde çok fitmiş o zamanlar en sonuncu çocuğu benim ve annem 5 çocuk doğurdu hiç 5 çocuk doğurdu dermisiniz işte yıllar geçtikçe insan kilo alıyo eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
BARCMAN ablacigim birseyler yazmadan gecemedim ,resimlerini tek tek gördüm... büyümüs hallerini diyeyim :)) türk filmlerinden cikipta gelmis gibisin bir fatma girik edasi ismini bilmedigim bir oyuncuyada cok benzettim ve su andaki resimlerini diger topikte görüyorum inan gipta ile baktim :) masallah.....
oglun kivir kivir saclariyla büyümüste amerikalardan anasina saatler alirmis cok hossunuz

BARCMAN ablacigim birseyler yazmadan gecemedim ,resimlerini tek tek gördüm... büyümüs hallerini diyeyim :)) türk filmlerinden cikipta gelmis gibisin bir fatma girik edasi ismini bilmedigim bir oyuncuyada cok benzettim ve su andaki resimlerini diger topikte görüyorum inan gipta ile baktim :) masallah.....
oglun kivir kivir saclariyla büyümüste amerikalardan anasina saatler alirmis cok hossunuz

Canım benim çok teşekkürler ablacığımŞeniz
Sorma kıvırcığım Yakışıklı bir delikanlı oldu ablası

herkes çok şeker

fakat barçman abla bir harika..

türk filmi tadında izledim sizi barçman abla..

türkiyenin gelmiş geçmiş en güzel kadınları olarak anılan yeşilçamın 4 güzelinin yanına seni de koymayı bir borç bilirim...

saygılar..
pardon senin yorumunu kaçırmışım canım
Bende sana Güzel sözlerin için kocamaaan bir teşekkürü borç bilirima.s.

Back