- 19 Mart 2007
- 522
- 1
- 316
- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
-
bunlarda benim annem ve babam.
babamı henüz ben anne karnında 6 aylıkken kaybetmişim,tanıma fırsatım hiç olmadı,ancak resimlerinden işte.senağlama
arkadaşlar bugün babamın ölüm yıldönümü,bir fatiha okursanız çok sevinirim.:Saruboceq:
][/URL][/IMG]
Bunlarda benim anneciğim ve babacığım
aldo ne güzel fotolar onlar öyle cok da tatlı bir cocukmussun
aldo cok tatlisin ya gözler kocaman maasallah
march kizzz kac yasindaydin burda
ahhh ahhh eskilerrrrr
Huli81 resim süper
evet yaa gelinlik süpermişş.canımsende çok şeker bi çocukmuşsun ayy saçlar lüle lüle gözler desen,mühür gibi eminim şimdide çok güzelsindir.babişkona benziyorsun tatlım.opuyorumnanaktan.allah sevdiğine bağışlasın pek tatlısın.kaydirigubbakcemile3 küçük aldo :roflol:
bu da ben..ilk sigara kaçamağımda yakalandığım gün...:roflol:
evet yaa gelinlik süpermişş.canımsende çok şeker bi çocukmuşsun ayy saçlar lüle lüle gözler desen,mühür gibi eminim şimdide çok güzelsindir.babişkona benziyorsun tatlım.opuyorumnanaktan.allah sevdiğine bağışlasın pek tatlısın.
maaşallah çok güzel bir resim ..çok tatlı bir çocukmuşsun gözlerin olağan üstü güzel nazar değemesin inş.kaydirigubbakcemile3 küçük aldo :roflol:
maaşallah çok güzel bir resim ..çok tatlı bir çocukmuşsun gözlerin olağan üstü güzel nazar değemesin inş...annele babanın fotoğrafıda çok güzell..ahh eskilere bakınca insan hüzünlenio...Rabbim sağlık sıhhat versin....
hee heeee ne sannettin,senin kayınpederinden güzel işte hemde huyuda güzelmiişşş..aahhh aahh yerini ,hakketmeyen biri aldı naparsın,sende biliyon bunu.opuyorumnanaktanCanım bunca yıldan sonra babanın resmini ilk kez görüyorum.Çok yakışıklıymış, Allah rahmet eylesin, nur içinde yatırsın inşallah.
irnacığım fotola çok hoş,allah evlatlarını sana bağışlasınopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?