Nostaljik Fotoğraflarımızı Paylaşalım mı ?

bunlarda benim annem ve babam.
babamı henüz ben anne karnında 6 aylıkken kaybetmişim,tanıma fırsatım hiç olmadı,ancak resimlerinden işte.senağlama
arkadaşlar bugün babamın ölüm yıldönümü,bir fatiha okursanız çok sevinirim.:Saruboceq:

]
my.php
[/URL][/IMG]

Canım bunca yıldan sonra babanın resmini ilk kez görüyorum.Çok yakışıklıymış, Allah rahmet eylesin, nur içinde yatırsın inşallah.

irnacığım fotola çok hoş,allah evlatlarını sana bağışlasınopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 küçük aldo :roflol:

42790610.jpg
evet yaa gelinlik süpermişş.canımsende çok şeker bi çocukmuşsun ayy saçlar lüle lüle gözler desen,mühür gibi eminim şimdide çok güzelsindir.babişkona benziyorsun tatlım.opuyorumnanaktan.allah sevdiğine bağışlasın pek tatlısın.

siyah-beyaz-fotograflar-45.jpg

bu da ben..ilk sigara kaçamağımda yakalandığım gün...:roflol:

ayy buu sanki yabancı kartpostallara benziyor yaa.elindeki sigara olmasa harika bir poz.foto yarışmasında ödül bile alır yani o derece.ben bayıldım.adını koyamadım ama farklı bişye var.sanki.bakışlar,duruş,saçlar,yüz ifadesi,siyah beyaz oluşuda daha bi güzel olmuş.bilemedim ama değişik ve çok hoş.CADIARZU

Son düzenleme:
evet yaa gelinlik süpermişş.canımsende çok şeker bi çocukmuşsun ayy saçlar lüle lüle gözler desen,mühür gibi eminim şimdide çok güzelsindir.babişkona benziyorsun tatlım.opuyorumnanaktan.allah sevdiğine bağışlasın pek tatlısın.

teşekkür ederim ablacım yorumun için ahhh kşke saçlarım hala öyle olsa senağlama amin allah hepimizi sevdiğine bağışlasın :asigim: opuyorumnanaktan

maaşallah çok güzel bir resim ..çok tatlı bir çocukmuşsun gözlerin olağan üstü güzel nazar değemesin inş.:nazar:..annele babanın fotoğrafıda çok güzell..ahh eskilere bakınca insan hüzünlenio...Rabbim sağlık sıhhat versin....

canım bende o resmimi çok seviyorum opuyorumnanaktan insan eskilere gerçekten bakınca çok kötü oluyor senağlama

Canım bunca yıldan sonra babanın resmini ilk kez görüyorum.Çok yakışıklıymış, Allah rahmet eylesin, nur içinde yatırsın inşallah.
hee heeee ne sannettin,senin kayınpederinden güzel işte hemde huyuda güzelmiişşş..aahhh aahh yerini ,hakketmeyen biri aldı naparsın,sende biliyon bunu.opuyorumnanaktan
irnacığım fotola çok hoş,allah evlatlarını sana bağışlasınopuyorumnanaktan

teşekkürler canısı.amiinn amiin cümlemizinkini bağışlasın allah opuyorumnanaktan

Back