Nostaljik Fotoğraflarımızı Paylaşalım mı ?

irnacım biraz geç oldu ama şimdi gördüm babana allahtan rahmet diliyorum ,ruhuna fatihamı okucam yorumum bitirince,anneciğin yaşıyo sanırım,allahım sağlıklı ömür nasip etsin.
maş,çok güzel kadınsın bu arada,yaşın geçse nolur bence kadın yaşlandıkça güzelleşir,şarap misali,
rabbim evlatlarına, eşine, sana huzur ve sağlık dolu uzun ömür nasip etsin cnm.

irna aplam..ne güzel fotolarınız.opuyorumnanaktan.allah babacığına rahmet eylesin..fatihasını okudum.
evlatlrın ne güzeller.allah bağışlasın.rabbim yüzleri gibi güzel yazılar yazsın..:Saruboceq:

hepiniz harikasınız canlarıma.s.
nostarji fotoğraflarda kalmış hakkın rahmetine kavuşmuş tüm sevdiklerinize allahtan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun inş...

İrnacığım - canım benim - Babacığınla tanışmadan vedalaşmış olmanıza çok üzüldüm.senağlama
Annen - Baban gencecik bir fidanken - engel olunamayan kaderle dünyalarını ayırmak
zorunda kalmışlar. Pırıl pırıl iki insan - geleceğe dair planlar yaparken - Anneciğin hayata
sıfır noktasından başlamak zorunda kalmış. Allah birdaha böyle zamansız acılarla karşılaştırmasın arkadaşım. :Saruboceq:
Babacığın Nur içinde yatsın - Mekanı cennet olsun İnşaallah. Allah Okunan tüm Fatihaları ve benimkini kabul etsin. :Saruboceq:
Pırıl pırıl iki insanın ardından gelen nesil de elbette çok güzel nadide insanlar olmuş.
Sana Eşin - çocukların - torunların ve sevdiklerinle birlikte - Sağlıkla huzurla yaşayacağın
hayırlı uzun ömürler dilerim tatlım. :Saruboceq:
Maaşallah çocukların pırlanta gibi - Kızın anneliği konusunda yüreğinden geçirdiği her güzelliğe kavuşur İnşaallah. :Saruboceq:
Oğlun da Çok yakışıklı Maaşallah - Benim de üniversiteye giden bir kızım var. Hani diyorum aklının bir köşesinde bulunsun.yerimseniben
(Ayyyy!!! şaka şaka :)) kızım duysa bana KK yasaklar)
Hepiniz Yüce Yaradana emanet olun canım. Allah sizi tüm kötülüklerden korusun.
Sağlıcakla ....Esenkalın....a.s.

İrnacım babana rahmet diliyorum canım nur içinde yatsın toprağı bol osun canım benim.

Sende çok güzel ve çok asil duruyorsun arkadaşım

Kadın her yaşta güzeldir,bizler yaşımızın getirdiği güzellikleri en iyi şekilde yaşıyoruz aslında.

Çocuklarınada maşallah güzel anneannem benim kaydirigubbakcemile3

İnşallah torunununda resimlerini görürüz burada :ecrin_bebek:

yüreğinden gecen en güzel dilekler için.bir kez daha teşekkür ederim canım benim.opuyorumnanaktan
çok hoş sözlerle duygulandırdın beni.allahım ailene sıkıntı vermesin hiç bir zaman.
:Saruboceq:
şaka demişsin kimbilir bellimi olur .kader bu.kızına söylemeden en kısa zamanda tanışalımm. kaydirigubbakcemile3 vereliniortak

amiin canım amiinn
sanada nasip etsin.kızının geleceğini en güzel şekilde göstersin rabbim.:Saruboceq:
cıtır ,cıtır arkadaşım ank,çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aşkımmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmm her zaman olduğu gibiiiiiii süperin ötesinde de süpersin....... Ailen de çok şekermişşşşşşş de şeker birini dünyaya getirmişler hehe Şeniz Allah her daim sizi mutlu mesut etsin melekimm.. iyki senin gibi bi cananı tanıdım..canımın içisi

ben yeni üyelerdenim fakat uzun zamandır bu siteyi misafir olarak takip ediyordumm..barçman ablacım size maşallah diyorumm çok güzel bi bayansınız bu nostaljik fotoraflarınızlada anneme çok benzediğiniz farkettim ve çok mutlu oldumhihoyyyt dedğim gibi öncedende siteyi takip ettiğim için sizi mesajlarınızdan hatırlmaışdımm...

irna ablam maaşallah bu ne güzelliik
allahım evlatlarının acısını göstermesin
allah sağlık versin hiç ayırmasın sizi
annen çok güzel kadınmış
demek sen güelliğini annenden çocuklarında senden almışlar besbelli
babanda çok yakışıklıymış
allah rahmet eylesin nur içinde huzur içinde yatsınlar

oyyy canım fıstığım benim.amin bidenem amiinn.allahım senide en çabuk şekilde ödüllendirdin,emeklerinin karşılığını alasınn..iyiki bende seni tanımışım tatluşum benim.opuyorumnanaktan

benim mücevherlerimde bunlar işte nazarım.allahım tüm anne babaların evlatlarını korusun.
çok teşekkürler nazarım geldiğin ve yorumların için. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…