- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
-
çok güzelmişsin tatlımopuyorumnanaktan.ne şeker gülmüşsün maşallah.
huli81 çok tatlıymışsın canım hep öyle yüzünden gülücükler olsun maşallah
İrnacığım - canım benim - Babacığınla tanışmadan vedalaşmış olmanıza çok üzüldüm.senağlama
Annen - Baban gencecik bir fidanken - engel olunamayan kaderle dünyalarını ayırmak
zorunda kalmışlar. Pırıl pırıl iki insan - geleceğe dair planlar yaparken - Anneciğin hayata
sıfır noktasından başlamak zorunda kalmış. Allah birdaha böyle zamansız acılarla karşılaştırmasın arkadaşım. :Saruboceq:
Babacığın Nur içinde yatsın - Mekanı cennet olsun İnşaallah. Allah Okunan tüm Fatihaları ve benimkini kabul etsin. :Saruboceq:
Pırıl pırıl iki insanın ardından gelen nesil de elbette çok güzel nadide insanlar olmuş.
Sana Eşin - çocukların - torunların ve sevdiklerinle birlikte - Sağlıkla huzurla yaşayacağın
hayırlı uzun ömürler dilerim tatlım. :Saruboceq:
Maaşallah çocukların pırlanta gibi - Kızın anneliği konusunda yüreğinden geçirdiği her güzelliğe kavuşur İnşaallah. :Saruboceq:
Oğlun da Çok yakışıklı Maaşallah - Benim de üniversiteye giden bir kızım var. Hani diyorum aklının bir köşesinde bulunsun.yerimseniben
(Ayyyy!!! şaka şaka :)) kızım duysa bana KK yasaklar)
Hepiniz Yüce Yaradana emanet olun canım. Allah sizi tüm kötülüklerden korusun.
Sağlıcakla ....Esenkalın....a.s.
[/B]
İrnacım babana rahmet diliyorum canım nur içinde yatsın toprağı bol osun canım benim.
Sende çok güzel ve çok asil duruyorsun arkadaşım
Kadın her yaşta güzeldir,bizler yaşımızın getirdiği güzellikleri en iyi şekilde yaşıyoruz aslında.
Çocuklarınada maşallahgüzel anneannem benim kaydirigubbakcemile3
İnşallah torunununda resimlerini görürüz burada :ecrin_bebek:
bunlarda benim çocuklarımm.biri ağladığında diğeride ağlardı sıpalar.yine öyle karelerden biri. 21-23 sene öncesi yanılmıyorsammm.
[/URL][/IMG]
vee yine onlarrrr,beş sene öncesine aittt,benim kuzularım büyüdüler artıkkk.kızım anne bile olacak inşallah.oğlumda bu ünüver.son sınıf.:1hug:
[[/URL][/IMG]]
oyyy canım fıstığım benim.amin bidenem amiinn.allahım senide en çabuk şekilde ödüllendirdin,emeklerinin karşılığını alasınn..iyiki bende seni tanımışım tatluşum benim.opuyorumnanaktanhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aşkımmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmm her zaman olduğu gibiiiiiii süperin ötesinde de süpersin....... Ailen de çok şekermişşşşşşş de şeker birini dünyaya getirmişler hehe Şeniz Allah her daim sizi mutlu mesut etsin melekimm.. iyki senin gibi bi cananı tanıdım..canımın içisi
irna ablam maaşallah bu ne güzelliik
allahım evlatlarının acısını göstermesin
allah sağlık versin hiç ayırmasın sizi
annen çok güzel kadınmış
demek sen güelliğini annenden çocuklarında senden almışlar besbelli
babanda çok yakışıklıymış
allah rahmet eylesin nur içinde huzur içinde yatsınlar
niltol canım resimler harika:)))
hepinizin anılrı harika kızlarr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?