Nostaljik Fotoğraflarımızı Paylaşalım mı ?

canim eski günkeri hatirlattin ortadaki fotoya diyecek söz yok:roflol: ortadaki sagis görmesin:jeyyar:
senin zaten kücükkenden belliymis nekadar güzel olacaginyerimseniben masallah:nazar:
ilkerinde karizma yerindeymisyerimseniben a.s.kaydirigubbakcemile3

yengosum pirlantam ikinci fotodaki ortadaki sahis müstakbel esin biliyosun dimi:roflol::roflol:

:utangac:evvet ya kücükken pek bi tatliymismisim:utangac:büyüdüm irilendim iyicekaydirigubbakcemile3

esimin karizmasi fazla kilolariyla bile yerindedir cok sükür:asigim::jeyyar:kaydirigubbakcemile3

ANNEM VE BABAM

01nz.jpg

Ay ay ay bu ne resimler böyle gerçekten nostaljik, böyle eski resimlere baktıkça hüzünlenirim ben.İrna çok güzel çıkmışsınız canım, babana da Allah rahmet eylesin, bende bir Fatiha okudum ruhuna gitsin inşallah....
allah razı olsun canım benim çok teşekkürler.
1983 benim dogdugum yil masallah:nazar:
her ikisindede harikasin heleki asadaki resim 10yil önce demissin herkez nisan fotonuz sanmis ya cok dogru sanmislar valla masallahiniz var:nazar:
inciiimm tüm söylediğin güzel dilekler ,sözler için çok sağol annecim.bende sana bayılmıştım.ne kadar güzel bayaann diye allah senide nazarlardan korusun canım benim.babam içinde allah razı olsun ağzına sağlık .çok sağol geldiğin için Şeniz
irna ablacıgım melek ablam........ne kadar hoş ve güzelsiniz............
bu resmin aynısından annemle babamında var hatta arkadakş kanaviçe modeli bile aynı.........
allahım ya.........ben her zaman diyorum .........güzel yüzlü güzel kalpli ablam....
41 kere maşallah allah mutlulugunu huzurunu bozmadan kocaman yıllar ablacıgım.......ŞenizŞeniz

bu arada bunuda demeden duramıyacagım..........ogluşunda pek şugarmış....:jeyyar:
anladın sen oniyerimseniben
oyy duygum .annen bende almıştı zaten kaneviçe örneğini.ama hatırlamaz çooookk seneler gecti üzerinden :roflol::roflol:
sağol fıstığım allah sanda en güzelini sugarını,hayırlısını nasip etsinn bebem benimm. :Saruboceq:
anladım kıss anlamamı..sugar demii eşşek sıpası,o zaman daha genç toydu,şimdi daha farklı bee.üüfff :nazar:
Oy ben kimleri görürmüşüümm:1shok:İrnam hiç değişmemişsin senn.a.sEdin sana iyi bakmış herhalŞenizAllah bozmasıınn.Çocuklarında çok güzel.Onlarda annelerine çekmişler laf aramızdakaydirigubbakcemile3:1rolleyes:Seni Suna Selen e benzetmiştim ya,şimdi daha bi emin oldum.Ama bi fark var canımcım,o yaşlandı sen aynısınn.:1hug::nazar:a.s.
sağol bidenem.yok kısss edimde iş yok bana ancak gözleriyle baktı.sülalenin yüz karasıymışım.bizim ailede herkez tombiş tombiş,bana öle diyolar. :roflol:kıskanç şeyler nolcekk :mymeka:suna selenede hoş kadınmış ama gençliğinde :utangac:
İrnacığım seni Allah nazarlardan korusun :nazar: fotolara bakıyordum ki internet bağlantım kesildi güzelliğine o bile dayanamadısırnaşık şey
Babacığına Fatiha okudum mekanı cennet olsun Allah onun ömrünü torunlarına versin:Saruboceq:
Kardeşinin düğününde çektirdiğin fotoğrafın en güzeli:delphin: olgun yaşını başını almış fiziği gayet düzgün bir hanım gördüm ben orada, çocukların sana benziyor kızın güzelliğini annesinden almış :1hug:
Daha ne diyeyim ben sana sositososito birde sabahları erken uyanırsan güzelliğine daha bir güzellik katılır:teselli: naçizane tavsiyem a.s.
esnyim tatlım benim allah razı olsun .tamam sabahları erken kalmaya çalışcam.eee sonunda güzellik varsa yapmalı demiii :roflol:
İrnam resimleri alıntı yapmadım canısı .Sana bir şey söyleyeyim mi birtanem .Hiç değişmemişsin, gerçek söylüyorum ama .Sadece yüzün değil vücudunda aynı , genç kız gibi maşallah :))Yani cami mihrap olayı sende yok aşkitom .Her ikisi de yerinde yani .Bu arada kuzuların çok güzel Allah bağışlasın .Çok güzel bir kızın ve çok yakışıklı bir oğlun var .Demek kızımızın bebeği olacak çok ama çok sevindim .Babacığını kaybettiğini ve onun isteği üzerine isminin konulduğunu daha önceden biliyordum .Mekanı cennet olsun .

rosum hoş geldin tatlım.ayy çok sağolun yaa beni öyle mutlu ettiniz ki babamın ölüm yıl dönümünde bile anlatamam.iki duyguyu bir anda yaşattığınız için ne diyem sizlere bilmemki.her muradınızı rabbim kat kat versin hepinize.:Saruboceq: Şeniz

nitolcum seni görmüştüm,nişan düğün ve şimdide çocukluk hallerini.hepsindede çok beğendimi söyledim yine söylüyorum çok güzelsin.allah sahibine bağışlasın.ömür boyu mutluluklar canım.Şeniz

ırnacım allah nazardan sakınsın genç kız gibisin hiç değişmemişsin canısı :Saruboceq:
Çocuklarında çok şekerler allah bağışlasın ikisininde bahtını açık etsin.

niltol duru güzelliğini annenden almışsın :nazar: annenede çok güzel bir bayan bu arada küçükken çok güzelmişsin tipin hiç değişmemiş şimdide çok güzelsin:nazar:

resim dalında ödül almak kolay değildir tebrik ederimkaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis

ne kadar yoğun olursan ol resim yapmayı bırakma ablacığım

irinacım babana allah rahmet etsi mekanı cennet olsun fatiha okudum canım
resimlerdede allah nazardan saklasın evlatlarınıda allah bağışlasın pırıl pırıl evlatların

nitolcum seni görmüştüm,nişan düğün ve şimdide çocukluk hallerini.hepsindede çok beğendimi söyledim yine söylüyorum çok güzelsin.allah sahibine bağışlasın.ömür boyu mutluluklar canım.Şeniz
irnacım çok güzel yazmışsın sağol... sende çok güzelsin ve çocuklarında çok güzel Allah onlarında bahtını açık etsin ve herşey gönüllerince olsun...

niltol duru güzelliğini annenden almışsın :nazar: annenede çok güzel bir bayan bu arada küçükken çok güzelmişsin tipin hiç değişmemiş şimdide çok güzelsin:nazar:
resim dalında ödül almak kolay değildir tebrik ederimkaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis
ne kadar yoğun olursan ol resim yapmayı bırakma ablacığım
barçman ablacım valla öncelikle senin tüm resimlerine bittim diyecek kelime bulmıyorum çok güzel bir bayansın idolüm oldun... yorumların içinde çok teşekkür ederim, dediğin gibi herkes beni anneme benzetiyor babamdan sadece ellerini ve gözümün tekinin rengini almışım ama geri kalan heryer annem... senin beğenmen beni çok onurlandırdı ablacım...

nilton canım senin resimler harika canımhep öyle mutlu ol
çok sağolun, beğenmeniz beni çok sevindirdi...

Back