- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
-
1983 de ayaklarımın yere basmadığı günlerin kanıtı.deli gibi aşıktıımm.:asigim:eskiden çeyiz asmak vardı,tam bir hafta o çeyizin içinde yattık,havasızlıktan,sıcaktan baygınlık gecircektiikk yaa.birde bize ait olan tek oda.beraber oturuyorduk o zamnlarr..
[/URL][/IMG]
buda kardeşimin düğününde cekinmiştik,bundaaaannn tam 10 sene önce.
herkezler nişan fotonuzmu diyor.37 yaşındaydım....ahh ahhh.fucudumm aynııı hemen hemen ama yüzden gittikk yaaa :çok üzgünüm:
[/URL][/IMG]]
bunlarda benim çocuklarımm.biri ağladığında diğeride ağlardı sıpalar.yine öyle karelerden biri. 21-23 sene öncesi yanılmıyorsammm.
[/URL][/IMG]
vee yine onlarrrr,beş sene öncesine aittt,benim kuzularım büyüdüler artıkkk.kızım anne bile olacak inşallah.oğlumda bu ünüver.son sınıf.:1hug:
[[/URL][/IMG]]
1983 de ayaklarımın yere basmadığı günlerin kanıtı.deli gibi aşıktıımm.:asigim:eskiden çeyiz asmak vardı,tam bir hafta o çeyizin içinde yattık,havasızlıktan,sıcaktan baygınlık gecircektiikk yaa.birde bize ait olan tek oda.beraber oturuyorduk o zamnlarr..
[/URL][/IMG]
herkezler nişan fotonuzmu diyor.37 yaşındaydım....ahh ahhh.fucudumm aynııı hemen hemen ama yüzden gittikk yaaa :çok üzgünüm:
[/URL][/IMG]]
Şeniz sahimi yaa demek hala var çeyiz asmak,ama buralarda kalktıda ,ben ondan antika sınıfına koymuştum yaa,aşkolsun sarduşum kıymetimi düşürüdm genede yaa. :roflol: sende benim için çok bitaeneemmm.güzel ve asil arkadaşım:asigim: içinin güzelliği asaleti yüzüne herşeyine yansımış:1hug:
irnacım çeyiz asmak bursa da hala var...sen o kadar eskimedinkaydirigubbakcemile3 antika sınıfına girip kıymetli olmaya çalışmakaydirigubbakcemile sen zaten çok kıymetlisinŞeniz
allahım inşallah benim ve tüm çocuklarımızın şansını,bahtıınıda güzel eylesiiinn.:1shok::1shok::1shok: kıs bunlar ne kadar güzel çocuklar:asigim:
dünya güzeli bir kız:asigim: ve çoook yakışıklı bir delikanlı:asigim:
Allah nazarlardan kem gözlerden belalardan korusun:Saruboceq:
hayırlı evlatlar olup hem senin yüzünü güldürsünler :Saruboceq: evlatların da hayırlı evlatlara (torunların) sahip olup kendileri de gülsünler:Saruboceq:
hala fizikim öyle bidenem. :jeyyar:sadece busene menopozdan dolayı üç dört kilo almışım.ama kontrol ediyorum şimdi.çok teşekkürlerr.allah razı olsun.ne muradınız varsa versin rabbimmablacım çok güzelsin çok genç kız fiziğine sahipsin ne güzel kıskandım.....kaydirigubbakcemile5
çeyiz asmak hala günümüzdede var...
hep mutlu ol böyle....Şeniz
bende bir fatiha okudum...
irna bendeseni bir ünlüye benzettim ama bulamadımselma güneri değil sen çok daha güzelsin ondan
Şeniz sahimi yaa demek hala var çeyiz asmak,ama buralarda kalktıda ,ben ondan antika sınıfına koymuştum yaa,aşkolsun sarduşum kıymetimi düşürüdm genede yaa. :roflol: sende benim için çok bitaeneemmm.
allahım inşallah benim ve tüm çocuklarımızın şansını,bahtıınıda güzel eylesiiinn.
yürekleride güzel olsun inşallahhh..
hala fizikim öyle bidenem. :jeyyar:sadece busene menopozdan dolayı üç dört kilo almışım.ama kontrol ediyorum şimdi.çok teşekkürlerr.allah razı olsun.ne muradınız varsa versin rabbimm
senin güzellüğün yanında ben hiç kalırım barçmanım yaa.
çabıkk bul kime benziyimm .:uhm: CADIARZU
Şeniz sahimi yaa demek hala var çeyiz asmak,ama buralarda kalktıda ,ben ondan antika sınıfına koymuştum yaa,aşkolsun sarduşum kıymetimi düşürüdm genede yaa. :roflol: sende benim için çok bitaeneemmm.
allahım inşallah benim ve tüm çocuklarımızın şansını,bahtıınıda güzel eylesiiinn.
yürekleride güzel olsun inşallahhh..
hala fizikim öyle bidenem. :jeyyar:sadece busene menopozdan dolayı üç dört kilo almışım.ama kontrol ediyorum şimdi.çok teşekkürlerr.allah razı olsun.ne muradınız varsa versin rabbimm
senin güzellüğün yanında ben hiç kalırım barçmanım yaa.
çabıkk bul kime benziyimm .:uhm: CADIARZU
irna ablam cok guzel fotograflar :asigim:
Babacigina Allah rahmet diliyorum :Saruboceq:
kizinin guzelligini kimden aldigi belli annesi cok guzel cunku a.s.
foyanı meydana şeyttiğim için çok üzgünüm çoook üzgünüm:jeyyar:
Aminnn:Saruboceq:
Barçmana katılıyorum seni bende birisine benzettim ama kime olduğunu biliyorum :dance: banaaaaaa:sm_cool: asaletin aynı bana çekmiş:1hug:ama
ama güselliğin bana çekmemiş:dilcikar:...senin kadar güsel olsam 3 değil 33 koca almıştım:çok üzgünüm: sen bana bakma ben alırım ama sizin evliliğinizi Allah nazarlardan saklasın bir yastıkta kocatsın enişte beyle:Saruboceq:
bunlarda benim annem ve babam.
babamı henüz ben anne karnında 6 aylıkken kaybetmişim,tanıma fırsatım hiç olmadı,ancak resimlerinden işte.senağlama
arkadaşlar bugün babamın ölüm yıldönümü,bir fatiha okursanız çok sevinirim.:Saruboceq:
][/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]]
bunlarda benim çocuklarımm.biri ağladığında diğeride ağlardı sıpalar.yine öyle karelerden biri. 21-23 sene öncesi yanılmıyorsammm.
[/URL][/IMG]
vee yine onlarrrr,beş sene öncesine aittt,benim kuzularım büyüdüler artıkkk.kızım anne bile olacak inşallah.oğlumda bu ünüver.son sınıf.:1hug:
[[/URL][/IMG]]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]]
canim eski günkeri hatirlattin ortadaki fotoya diyecek söz yok:roflol: ortadaki sagis görmesin:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?