Nostaljik Fotoğraflarımızı Paylaşalım mı ?

1983 de ayaklarımın yere basmadığı günlerin kanıtı.deli gibi aşıktıımm.:asigim:eskiden çeyiz asmak vardı,tam bir hafta o çeyizin içinde yattık,havasızlıktan,sıcaktan baygınlık gecircektiikk yaa.birde bize ait olan tek oda.beraber oturuyorduk o zamnlarr..

my.php
[/URL][/IMG]

buda kardeşimin düğününde cekinmiştik,bundaaaannn tam 10 sene önce.

herkezler nişan fotonuzmu diyor.37 yaşındaydım....ahh ahhh.fucudumm aynııı hemen hemen ama yüzden gittikk yaaa :çok üzgünüm:

my.php
[/URL][/IMG]]

güzel ve asil arkadaşım:asigim: içinin güzelliği asaleti yüzüne herşeyine yansımış:nazar: :1hug:

irnacım çeyiz asmak bursa da hala var...sen o kadar eskimedinkaydirigubbakcemile3 antika sınıfına girip kıymetli olmaya çalışmakaydirigubbakcemile sen zaten çok kıymetlisinŞeniz

bunlarda benim çocuklarımm.biri ağladığında diğeride ağlardı sıpalar.yine öyle karelerden biri. 21-23 sene öncesi yanılmıyorsammm.

my.php
[/URL][/IMG]

vee yine onlarrrr,beş sene öncesine aittt,benim kuzularım büyüdüler artıkkk.kızım anne bile olacak inşallah.oğlumda bu ünüver.son sınıf.:1hug:

[
my.php
[/URL][/IMG]]

:1shok::1shok::1shok: kıs bunlar ne kadar güzel çocuklar:asigim: :nazar::nazar:

dünya güzeli bir kız:asigim: ve çoook yakışıklı bir delikanlı:asigim:

Allah nazarlardan kem gözlerden belalardan korusun:Saruboceq::nazar:

hayırlı evlatlar olup hem senin yüzünü güldürsünler :Saruboceq: evlatların da hayırlı evlatlara (torunların) sahip olup kendileri de gülsünler:Saruboceq:

1983 de ayaklarımın yere basmadığı günlerin kanıtı.deli gibi aşıktıımm.:asigim:eskiden çeyiz asmak vardı,tam bir hafta o çeyizin içinde yattık,havasızlıktan,sıcaktan baygınlık gecircektiikk yaa.birde bize ait olan tek oda.beraber oturuyorduk o zamnlarr..

my.php
[/URL][/IMG]

herkezler nişan fotonuzmu diyor.37 yaşındaydım....ahh ahhh.fucudumm aynııı hemen hemen ama yüzden gittikk yaaa :çok üzgünüm:

my.php
[/URL][/IMG]]

ablacım çok güzelsin çok genç kız fiziğine sahipsin ne güzel kıskandım.....kaydirigubbakcemile5
çeyiz asmak hala günümüzdede var...
hep mutlu ol böyle....Şeniz
bende bir fatiha okudum...

güzel ve asil arkadaşım:asigim: içinin güzelliği asaleti yüzüne herşeyine yansımış:nazar: :1hug:

irnacım çeyiz asmak bursa da hala var...sen o kadar eskimedinkaydirigubbakcemile3 antika sınıfına girip kıymetli olmaya çalışmakaydirigubbakcemile sen zaten çok kıymetlisinŞeniz
Şeniz sahimi yaa demek hala var çeyiz asmak,ama buralarda kalktıda ,ben ondan antika sınıfına koymuştum yaa,aşkolsun sarduşum kıymetimi düşürüdm genede yaa. :roflol: sende benim için çok bitaeneemmm.
:1shok::1shok::1shok: kıs bunlar ne kadar güzel çocuklar:asigim: :nazar::nazar:

dünya güzeli bir kız:asigim: ve çoook yakışıklı bir delikanlı:asigim:

Allah nazarlardan kem gözlerden belalardan korusun:Saruboceq::nazar:

hayırlı evlatlar olup hem senin yüzünü güldürsünler :Saruboceq: evlatların da hayırlı evlatlara (torunların) sahip olup kendileri de gülsünler:Saruboceq:
allahım inşallah benim ve tüm çocuklarımızın şansını,bahtıınıda güzel eylesiiinn.
yürekleride güzel olsun inşallahhh..
ablacım çok güzelsin çok genç kız fiziğine sahipsin ne güzel kıskandım.....kaydirigubbakcemile5
çeyiz asmak hala günümüzdede var...
hep mutlu ol böyle....Şeniz
bende bir fatiha okudum...
hala fizikim öyle bidenem. :jeyyar:sadece busene menopozdan dolayı üç dört kilo almışım.ama kontrol ediyorum şimdi.çok teşekkürlerr.allah razı olsun.ne muradınız varsa versin rabbimm
irna bendeseni bir ünlüye benzettim ama bulamadım :nazar:selma güneri değil sen çok daha güzelsin ondan

senin güzellüğün yanında ben hiç kalırım barçmanım yaa.
çabıkk bul kime benziyimm .:uhm: CADIARZU

Şeniz sahimi yaa demek hala var çeyiz asmak,ama buralarda kalktıda ,ben ondan antika sınıfına koymuştum yaa,aşkolsun sarduşum kıymetimi düşürüdm genede yaa. :roflol: sende benim için çok bitaeneemmm.

allahım inşallah benim ve tüm çocuklarımızın şansını,bahtıınıda güzel eylesiiinn.

hala fizikim öyle bidenem. :jeyyar:sadece busene menopozdan dolayı üç dört kilo almışım.ama kontrol ediyorum şimdi.çok teşekkürlerr.allah razı olsun.ne muradınız varsa versin rabbimm

estafurlah olurmu hiç öyle şey herkesin ayrı bir güzelliği var

malesef bulamadım bulsam yazardım irnam

foyanı meydana şeyttiğim için çok üzgünüm çoook üzgünüm:jeyyar:

Aminnn:Saruboceq:

Barçmana katılıyorum seni bende birisine benzettim ama kime olduğunu biliyorum :dance: banaaaaaa:sm_cool: asaletin aynı bana çekmiş:1hug:ama
ama güselliğin bana çekmemiş:dilcikar:...senin kadar güsel olsam 3 değil 33 koca almıştım:çok üzgünüm: sen bana bakma ben alırım ama sizin evliliğinizi Allah nazarlardan saklasın bir yastıkta kocatsın enişte beyle:Saruboceq:

irna ablam cok guzel fotograflar :asigim:
Babacigina Allah rahmet diliyorum :Saruboceq:

:nazar:kizinin guzelligini kimden aldigi belli annesi cok guzel cunku a.s.

zeepim çok sağol bitanem beni kırmayım baktığın için ,babam içinde çok sağol.allahım seninde babanı nur içinde yatırsın mekanı cennet olsun canım.:Saruboceq:

foyanı meydana şeyttiğim için çok üzgünüm çoook üzgünüm:jeyyar:

Aminnn:Saruboceq:

Barçmana katılıyorum seni bende birisine benzettim ama kime olduğunu biliyorum :dance: banaaaaaa:sm_cool: asaletin aynı bana çekmiş:1hug:ama
ama güselliğin bana çekmemiş:dilcikar:...senin kadar güsel olsam 3 değil 33 koca almıştım:çok üzgünüm: sen bana bakma ben alırım ama sizin evliliğinizi Allah nazarlardan saklasın bir yastıkta kocatsın enişte beyle:Saruboceq:

zarduuşşş gülmekten yazamıyorumkii.ilahi yaa
demek asaletim sana cekmiş,ayy ne mutlu bana hihoyyyt ,bide senin gibi zeki olsaydım keşkee :Saruboceq:

ben bunu bi eskitsem bakacam caresine yaa,eskimediki hala gözüme güzel geliyo adam yaa.:mymeka:
canım benim allahım sana en içten dileklerimle nasip etsin ,ömür boyu mutluluğu.:1hug:

Ay ay ay bu ne resimler böyle gerçekten nostaljik, böyle eski resimlere baktıkça hüzünlenirim ben.ırna çok güzel çıkmışsınız canım, babana da Allah rahmet eylesin, bende bir Fatiha okudum ruhuna gitsin inşallah....

bunlarda benim annem ve babam.
babamı henüz ben anne karnında 6 aylıkken kaybetmişim,tanıma fırsatım hiç olmadı,ancak resimlerinden işte.senağlama
arkadaşlar bugün babamın ölüm yıldönümü,bir fatiha okursanız çok sevinirim.:Saruboceq:

]
my.php
[/URL][/IMG]

babacigina allahtan rahmet diliyorum ve ruhuna fatihami okudum rabbim dualarimi kabul eder insallah:Saruboceq::nazar:

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]]

1983 benim dogdugum yil masallah:nazar:
her ikisindede harikasin heleki asadaki resim 10yil önce demissin herkez nisan fotonuz sanmis ya cok dogru sanmislar valla masallahiniz var:nazar:

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]]

irna ablacıgım melek ablam........ne kadar hoş ve güzelsiniz............
bu resmin aynısından annemle babamında var hatta arkadakş kanaviçe modeli bile aynı.........
allahım ya.........ben her zaman diyorum .........güzel yüzlü güzel kalpli ablam....
41 kere maşallah allah mutlulugunu huzurunu bozmadan kocaman yıllar ablacıgım.......ŞenizŞeniz

bu arada bunuda demeden duramıyacagım..........ogluşunda pek şugarmış....:jeyyar:
anladın sen oniyerimseniben

bunlarda benim çocuklarımm.biri ağladığında diğeride ağlardı sıpalar.yine öyle karelerden biri. 21-23 sene öncesi yanılmıyorsammm.

my.php
[/URL][/IMG]

vee yine onlarrrr,beş sene öncesine aittt,benim kuzularım büyüdüler artıkkk.kızım anne bile olacak inşallah.oğlumda bu ünüver.son sınıf.:1hug:

[
my.php
[/URL][/IMG]]

:nazar::nazar::nazar:ikiside cok seker ya:nazar::nazar::nazar:
rabbim övmüsde yaratmis masallah:nazar:
kizin icin yazmisdim ama yine yaziyorum rabbim melegini saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]]

Oy ben kimleri görürmüşüümm:1shok:İrnam hiç değişmemişsin senn.a.sEdin sana iyi bakmış herhalŞenizAllah bozmasıınn.Çocuklarında çok güzel.Onlarda annelerine çekmişler laf aramızdakaydirigubbakcemile3:1rolleyes:Seni Suna Selen e benzetmiştim ya,şimdi daha bi emin oldum.Ama bi fark var canımcım,o yaşlandı sen aynısınn.:1hug::nazar:a.s.

İrnacığım seni Allah nazarlardan korusun :nazar: fotolara bakıyordum ki internet bağlantım kesildi güzelliğine o bile dayanamadısırnaşık şey
Babacığına Fatiha okudum mekanı cennet olsun Allah onun ömrünü torunlarına versin:Saruboceq:
Kardeşinin düğününde çektirdiğin fotoğrafın en güzeli:delphin: olgun yaşını başını almış fiziği gayet düzgün bir hanım gördüm ben orada, çocukların sana benziyor kızın güzelliğini annesinden almış :1hug:
Daha ne diyeyim ben sana sositososito birde sabahları erken uyanırsan güzelliğine daha bir güzellik katılır:teselli: naçizane tavsiyem a.s.

ilk fotograftaki benim :) :)) :)))
ikinci foto tam net diil ama soldaki teyzem ortadaki dayim :) annemle teyzemi kiskanmis :) sagdaki annem ve karnindakide ben :) son günlerimmis mis :)
son fotograftakide esimin kücüklügü

:nazar::nazar:
canim eski günkeri hatirlattin ortadaki fotoya diyecek söz yok:roflol: ortadaki sagis görmesin:jeyyar:
senin zaten kücükkenden belliymis nekadar güzel olacaginyerimseniben masallah:nazar:
ilkerinde karizma yerindeymisyerimseniben a.s.kaydirigubbakcemile3

ırnam resimleri alıntı yapmadım canısı .Sana bir şey söyleyeyim mi birtanem .Hiç değişmemişsin, gerçek söylüyorum ama .Sadece yüzün değil vücudunda aynı , genç kız gibi maşallah :))Yani cami mihrap olayı sende yok aşkitom .Her ikisi de yerinde yani .Bu arada kuzuların çok güzel Allah bağışlasın .Çok güzel bir kızın ve çok yakışıklı bir oğlun var .Demek kızımızın bebeği olacak çok ama çok sevindim .Babacığını kaybettiğini ve onun isteği üzerine isminin konulduğunu daha önceden biliyordum .Mekanı cennet olsun .

Back