Nostaljik Fotoğraflarımızı Paylaşalım mı ?

Buda bizim yani 3 kardeşin fotosu...Bununla ilgili komik bir anımız var annem hep anlatır. Resim çekerken ilk ben ağlamışım benim elime şeker vermişler susmuşum sonra kardeşim başlamış ağlamaya öle çekmişler :))
getattachmentqxc.jpg

Buda bizim yani 3 kardeşin fotosu...Bununla ilgili komik bir anımız var annem hep anlatır. Resim çekerken ilk ben ağlamışım benim elime şeker vermişler susmuşum sonra kardeşim başlamış ağlamaya öle çekmişler :))
getattachmentqxc.jpg

pek şekermişsiniz:nazar: bu fotoğraf makinaları gelişti mertlik bozuldukaydirigubbakcemile3 eskiden hep sütüdyoda çekilirdi fotolar benim çocuklarımında var böyle sütüdyo fotoları

1983 de ayaklarımın yere basmadığı günlerin kanıtı.deli gibi aşıktıımm.:asigim:eskiden çeyiz asmak vardı,tam bir hafta o çeyizin içinde yattık,havasızlıktan,sıcaktan baygınlık gecircektiikk yaa.birde bize ait olan tek oda.beraber oturuyorduk o zamnlarr..

my.php
[/URL][/IMG]

buda kardeşimin düğününde cekinmiştik,bundaaaannn tam 10 sene önce.

herkezler nişan fotonuzmu diyor.37 yaşındaydım....ahh ahhh.fucudumm aynııı hemen hemen ama yüzden gittikk yaaa :çok üzgünüm:

my.php
[/URL][/IMG]]

ablam süpermişsiniz
allah mutluluğunuzu daim etsin ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

ALINTI YAPMADIM ıRNA
NE GÜZEL Bı ANNEN VE BABAN VARMIŞ BABANA ALLAHTAN RAHMET DıLERıM DUA EDECEĞıM CANIM :Saruboceq:
SEN VE EŞıNDE ÇOK UYUMLUSUNUZ MUTLU YILLARA CANIM Bı YASTIKDA KOÇAYINNN
BENDE O CEYıZLERıN ıÇıNDE KALDIM 10 GÜN ÇOK ZORDUUU:1no2:
OĞLUN KIZINDA ÇOK ÇıÇıLER MAŞALLAH:nazar:

çocukların sana benziyorlar irnam maşallahları var oğlunun dudaklarına bayıldım:nazar:

çok severim böyle köfte dudakları etli etli
valla öyle barçmanım,köfte dudaklı oğlum. çok sağol ,duan için allah razı olsun.ağzına sağlık Şeniz
ablam süpermişsiniz
allah mutluluğunuzu daim etsin ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

efsunum canım sen daha güzel ve tatlısın bunu biliyon demii..:1hug:

valla öyle barçmanım,köfte dudaklı oğlum. çok sağol ,duan için allah razı olsun.ağzına sağlık Şeniz

efsunum canım sen daha güzel ve tatlısın bunu biliyon demii..:1hug:

abalam benim teşekkür ederim
umarım bende senin yaşına geldiğinde taş gibi olurum senin gibi ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

irnacım ,babacığının ruhu şad olsun ,allah gani gani rahmet eylesin

irnam gençlik resmini ,,eskiden tijen par vardı bilirmisin ,aynı ona benziyorsun,,çok güzelsin hala öylesin

allah bağışlasın çocuklarını ,maşallah ,,pırıl prıl gençler,:nazar:değmesin....

ırnam, Maşallahı hak ettin valla. Ve... Hâla güzelsin canım. Ailen, çocukların Allah bağışlasın.

Babacığına okudum Mekanı Cennet olsun.

Her üyenin anısı o kadar güzel ve duygu yüklü ki ne yazsam az olur. Ben çok duygulanıyorum.

irnam,sevgili arkadaşım;öncelikle sevgili babacığına Allah dan rahmet diliyorum,nur için de yatsın.fatiha okuyup ruhuna hediye ettim tatlım.
ayrıyeten çok güzel bir bayansın,dikkat etde nazar değmesin maşşallah.evlatların da hakeza öyleler maşşallah.kızın melek gibi güzel,oğluşun yiğit bir delikanlı maşşallah.
eşinle de birbiinize çok yakışmışsınız.mutluluğunuz daim olsun.
Allah seni,evlatlarını ve tüm sevdiklerini nazardan korusun.her zaman sevdiklerinle mutlu ve sevgiyle kal..

Son düzenleme:
bunlarda benim annem ve babam.
babamı henüz ben anne karnında 6 aylıkken kaybetmişim,tanıma fırsatım hiç olmadı,ancak resimlerinden işte.senağlama
arkadaşlar bugün babamın ölüm yıldönümü,bir fatiha okursanız çok sevinirim.:Saruboceq:

]
my.php
[/URL][/IMG]

Canım harika bie ailen var babacığını Allah rahmet eylesin Fatihasını okudum mekanı cennet olsun.
1983 de ayaklarımın yere basmadığı günlerin kanıtı.deli gibi aşıktıımm.:asigim:eskiden çeyiz asmak vardı,tam bir hafta o çeyizin içinde yattık,havasızlıktan,sıcaktan baygınlık gecircektiikk yaa.birde bize ait olan tek oda.beraber oturuyorduk o zamnlarr..

my.php
[/URL][/IMG]

herkezler nişan fotonuzmu diyor.37 yaşındaydım....ahh ahhh.fucudumm aynııı hemen hemen ama yüzden gittikk yaaa :çok üzgünüm:

my.php
[/URL][/IMG]]

bunlarda benim çocuklarımm.biri ağladığında diğeride ağlardı sıpalar.yine öyle karelerden biri. 21-23 sene öncesi yanılmıyorsammm.

my.php
[/URL][/IMG]

vee yine onlarrrr,beş sene öncesine aittt,benim kuzularım büyüdüler artıkkk.kızım anne bile olacak inşallah.oğlumda bu ünüver.son sınıf.:1hug:

[
my.php
[/URL][/IMG]]

Sen ve kuzularının maşallahı var:nazar:.Çok güzel bir bayansın annene çekmişsin kızında sana çekmiş :nazar:[/SIZE][/FONT]

Son düzenleme:
getattachmentqxc.jpg

Gerçekten çok şekersiniz. Ne hoş bir hatıra:))

irnacım ,babacığının ruhu şad olsun ,allah gani gani rahmet eylesin

irnam gençlik resmini ,,eskiden tijen par vardı bilirmisin ,aynı ona benziyorsun,,çok güzelsin hala öylesin

allah bağışlasın çocuklarını ,maşallah ,,pırıl prıl gençler,:nazar:değmesin....
ayy ilahii güneş,tijen par haa. :roflol:yüzüm dolgun hallerinde beni en çok selma güneriye benzetirlerdi .ahh ahh eskide kaldı hepside.çok sağol canım dileklerin için.
İrnam, Maşallahı hak ettin valla. Ve... Hâla güzelsin canım. Ailen, çocukların Allah bağışlasın.

Babacığına okudum Mekanı Cennet olsun.

Her üyenin anısı o kadar güzel ve duygu yüklü ki ne yazsam az olur. Ben çok duygulanıyorum.
yeşilim bitanem,allah razı olsun.canımsın seennn. Şeniz
irna ablam 41 kere maşallah kim der anane olcak bu kadın diye yüzünden o gülücük hiç eksik olmasın işallah :1hug:

anooomm senin sayende gösterebildim sonunda kendimiii.:roflol: :roflol:ohh be rahatladıımm.ben çatlak ananeee.:roflol: :roflol:

my.php
[/URL][/IMG]

ırnacım ne kadar doğal ve mutlu görünüyorsun.Gözlerinde aşk ve sevgi var .Yaşamın boyunca sana sonsuz mutluluklar dilerim canım.

my.php
[/URL][/IMG]]
Bu kadar güzel bir kadın ve nostaljik bir poz.Tek kelimeyle süpersin canım ablacım benim.Saçların favorim............................Eminim yine güzel bir kadınsın.............a.s.Ayrıca maşallah iki tane harika evlatbüyütmüşsün.Allah bağışlasın.

Yaşanan acılar unutulmaz hele de bu canımız kanımız herşeyimiz ailemiz olursa........Erken yaşta babanı tanımadan kaybettmiş olmana çok üzüldüm.Ama hayatta önüne geçemediğimiz zamanları maaalesef geri getiremiyoruz canım.Tek teselli hayata sımsıkı tutunmak.Babanıza Allahtan rahmet diliyorum.

Canım harika bie ailen var babacığını Allah rahmet eylesin Fatihasını okudum mekanı cennet olsun.

Sen ve kuzularının maşallahı var:nazar:.Çok güzel bir bayansın annene çekmişsin kızında sana çekmiş :nazar:[/SIZE][/FONT]

lereenim çok sağol,ağzına sağlıkk.sizleri çok seviyorum biliyorsunuz değilmi.Şeniz

bunlarda benim annem ve babam.
babamı henüz ben anne karnında 6 aylıkken kaybetmişim,tanıma fırsatım hiç olmadı,ancak resimlerinden işte.senağlama
arkadaşlar bugün babamın ölüm yıldönümü,bir fatiha okursanız çok sevinirim.:Saruboceq:

]
my.php
[/URL][/IMG]

Allah nur içinde yatırsın, toprağı bol olsun, mekanı cennet olsun:Saruboceq:

babanın ruhuna el Fatiha .....amin:Saruboceq:

Bu kadar güzel bir kadın ve nostaljik bir poz.Tek kelimeyle süpersin canım ablacım benim.Saçların favorim............................Eminim yine güzel bir kadınsın.............a.s.Ayrıca maşallah iki tane harika evlatbüyütmüşsün.Allah bağışlasın.

Yaşanan acılar unutulmaz hele de bu canımız kanımız herşeyimiz ailemiz olursa........Erken yaşta babanı tanımadan kaybettmiş olmana çok üzüldüm.Ama hayatta önüne geçemediğimiz zamanları maaalesef geri getiremiyoruz canım.Tek teselli hayata sımsıkı tutunmak.Babanıza Allahtan rahmet diliyorum.

canımsınn yaa.çookk sağol,bitaneeemm.güzel dileklerin için ,allah herkezin büyüklerini nur içinde yatırsın.Şeniz:Saruboceq:

Back