Nostaljik Fotoğraflarımızı Paylaşalım mı ?

egeye içtenlikle katılıyorum.yıllanmış şarap gibisin canım.yıllar sana dahada bir ayrı güzellik vermiş.hala çok güzelsin.allah sahibine bağışlasın.

anneciğinde çok harika bayanmış.
eeeee senin güzellik nerden geldiği belli.
ailenin mekanları cennet olsun güneşim.a.s.

nasıl ama çok şeker dimi kendimim diye demiom ama :)))

Eklentiler

• $n1406515517_130701_5381.jpg
    $n1406515517_130701_5381.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 51
bunlarda benim annem ve babam.
babamı henüz ben anne karnında 6 aylıkken kaybetmişim,tanıma fırsatım hiç olmadı,ancak resimlerinden işte.senağlama
arkadaşlar bugün babamın ölüm yıldönümü,bir fatiha okursanız çok sevinirim.:Saruboceq:

]
my.php
[/URL][/IMG]

buda biricik annem

26073313.jpg

bunlar annemle teyzem

[
my.php
[/URL][/IMG]

,nasılda korkmuşum,ilk eşşeğe binişim,cicibababım öğretmenlik yaptığı yerdeyiz,çocukluğum oralarda gecmişti

my.php
[/URL][/IMG]

buda bennn
nişanlıydım,nikah için vesikalık gerekiyordu.

[
my.php
[/URL][/IMG]

bunlarda yine ben ve kuzenimle
evden kaçmışız,ve bizi bulduklarında yediğimiz azarın kaşısında suratımızın hali,birde fotomuzu cekmişler,hem azarlamışlar,hemde,ama hakketmişiz yanii kenar mahallede otur ve merkezin içine kaçalım.birde yeni taşınmışız şehre.ne biliyoruz acaba

my.php
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
bunlarda benim annem ve babam.
babamı henüz ben anne karnında 6 aylıkken kaybetmişim,tanıma fırsatım hiç olmadı,ancak resimlerinden işte.senağlama
arkadaşlar bugün babamın ölüm yıldönümü,bir fatiha okursanız çok sevinirim.:Saruboceq:

]
my.php
[/URL][/IMG]

çok güzel bir foto irnam babana allahtan rahmet diliyorum okudum fatihasını nur içinde yatsın

sarı kafalı kırmızı elbiseli bennnn:::)

sende benim bebekliğim gibiymişsin canım sapsarı bir civciv çok tatlıı:nazar:

ecriinn sen hakiki sarışınlardansın ne güzeeeelll,şimdi tam bir efetsindir.maşşallah.

teşekkür ederim canım.sarışınım evet.hatta kaşlarım beyazmış annem permatikle kazımış bu kızın kaşı olmıcak diye)))1 yaşındayken saçlarım beyaza yakınmış:))
allahtan kaşlarım düzgün çıkmış sarı:))

1983 de ayaklarımın yere basmadığı günlerin kanıtı.deli gibi aşıktıımm.:asigim:eskiden çeyiz asmak vardı,tam bir hafta o çeyizin içinde yattık,havasızlıktan,sıcaktan baygınlık gecircektiikk yaa.birde bize ait olan tek oda.beraber oturuyorduk o zamnlarr..

my.php
[/URL][/IMG]

buda kardeşimin düğününde cekinmiştik,bundaaaannn tam 10 sene önce.

herkezler nişan fotonuzmu diyor.37 yaşındaydım....ahh ahhh.fucudumm aynııı hemen hemen ama yüzden gittikk yaaa :çok üzgünüm:

my.php
[/URL][/IMG]]

Son düzenleme:
bunlarda benim çocuklarımm.biri ağladığında diğeride ağlardı sıpalar.yine öyle karelerden biri. 21-23 sene öncesi yanılmıyorsammm.

my.php
[/URL][/IMG]

vee yine onlarrrr,beş sene öncesine aittt,benim kuzularım büyüdüler artıkkk.kızım anne bile olacak inşallah.oğlumda bu ünüver.son sınıf.:1hug:

[
my.php
[/URL][/IMG]]

Son düzenleme:
çocukların sana benziyorlar irnam maşallahları var oğlunun dudaklarına bayıldım:nazar:

çok severim böyle köfte dudakları etli etli

Back