Gelinlik Modelleri nostalji gelinlik

karamelim

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
1.143
969
323
İstanbul
kısmetse evlenmeme 2 sene var. 23 yaşımda gelin olmayı istiyorum yani. şimdiki klasik gelinlikler straplez çok çok kabarık olanlar hoşuma gitmiyo şanslıyım ki erkek arkadaşım da değişik bi gelin olmamı istiyor. aramızdaki yaş farkını bu şekilde kapatır diye düşündü böyle galiba :) bu devrede eski zamanların gelinlikleri dikkatimi çekti.. aşağıdaki örneklerde olduğu gibi buram buram nostalji kokan bi gelinlik ve nil burak-birisine birisine isimli şarkısıyla giriş yapmak isterim kısmet olursa.. kişisel görüştür tabi ki ama ben son model bi gelinlikle nostaljik arabalara binmek bana çelişkili geliyo birazcık.

Son düzenleme:
ilk gelinlik her zaman favorim olmuştur... zaten sahibi de zamanının stil ikonu bir kadındı. hala da öyle sanırım. bu kadar kişi bu gelinlikten ilham aldığına göre.. ben de dahil tabi umarım fikrin değişmez ve çok zarif bir gelin olursun düğününde. benden küçük bir tavsiye, çok fazla model görmek insanın aklını daha çok karıştırıyor. kendimden biliyorum. ben bu gelinliğe karar verdikten sonra o kadar çok araştırma yaptım ki,aklım karmakarışık oldu. şu an neye karar vereceğimi hiç bilmiyorum ve 1 hafta gibi bir zamanım kaldı karar vermek için. yani diyeceğim o ki, kendine bir model belirle ve başka alternatiflere de mi baksam acaba deyip aklını karıştırma sakın. bak daha zamanın da çokmuş nasılsa şarkıyı da beğendim bu arada. bu nostaljik havayı düğündeki diğer deyatlara da yansıtmalısın bence. mesela nikah şekerlerine, davetiyene... bu ayrıntıları da ihmal etme. eğer kararın böyle bir konsept olacaksa tabi.

Konunu okuyunca aklıma şu iki gelinlik geldi; fiyonk detayını kullanabilirsin sende bunlardaki gibi..
İkinci resimdeki gelinlik pek bir tatlı hem

Ve burdaki gibi puantiyeli bi tül kullanabilirsin, bu tüller daha nostaljik bi hava katıyor gelinliğe,bence..

İnşallah iki sene sonra her şey gönlünce olur..

Son düzenleme:
Çok güzel bir fikirmiş. Ben de severim nostaljik şeyleri şarkıları filan Çok güzel olur inşallah

bende ilk modeli beğendim :) hayırlısıyla bende bir evlenseydim de gelinlik umrumda bile değil :) ALLAHIM tüm bekarlara bir an önce hayırlı bir evlilik nasip et nolur yalnız bırakma bizi....

Güzel bir fikir, "vintage wedding dress" yazarak harika görsellere ulaşabilirsiniz googledan. Allah gönlünüzce nasip etsin...

bunlar harikaymışşşşşş sevmiyorum göğüsleri göbeğine kadar nerdeyse görünen gelinlikleri :) ahh ahh daha çok var ama işte bize bu düşünceyi küçükten aşıladılar abinin ablanın düğününde küçüksen 3-4 yaşlarında kaçarın yok o gelinliği giyiceksin :) 21 yaşına gelene kadar değişen tek şey gelinliğin modeli oluyo evlenene kadar onun hayalini kuruyosun ne garip :)

evet aklıma gelmicek bi sürü güzel ayrıntı hatırlattınız çok teşekkür ederimm :) benim 2 yıl olduğunu düşünürken içim hop hop ediyo allah herkesi mutlu etsin EN KISA ZAMANDA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…