Anket ( Nostalji )En çok sevdiğiniz atari oyunu hangisiydi ?

Sizin favori atari oyununuz hangisiydi ?

• Super mario

OY: 29 70,7%
  • Tank 90

OY: 3 7,3%
  • Road Runner

OY: 0 0,0%
  • Tetris

OY: 4 9,8%
  • Bomberman

OY: 3 7,3%
  • Pacman

• Galaxian

• Diğer ( şıklarda olmayan favorinizi siz yazın )

OY: 2 4,9%

• Ankete Katılan
    41

Emadra

Hünkarının Sultanı :)
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
1.419
0
66
Yalova
Evet KK bayanları biraz geçmişe yolculuk yapalım çocukluğumuza dönelim. Küçükken en çok oynadığınız ve sevdiğiniz atari oyunu hangisiydi ?

Benim favorim TANK 90 :81: Hala netten fırsat buldukça açıp yad ediyorum küçüklüğümü hala da fena sayılmam yani :82:

Bu oyunları hatırlayıp biraz da oyunlarla ilgili anılarımızı paylaşabiliriz kızlar :87:

Son düzenleme:
Felix e bayılıyorum hala oynarım pc de

Advenced diye bir oyun vardı.

Çocuk serüvenlere koşuyordu :) o da çok güzeldi tam hatırlayamıyor olaiblirm aradan bayağı yıl geçti nerden baksanız 13 yıl filan

Evet çok uzun zaman oldu artık ortadan kayboldular Felix bende oynardım çok

Karar vermek zor oldu ama oyumu Super Mario'dan yana kullandım
Onun dışında tank90,Bomberman,Pacman,Tetris de çok sever ve oynardım
Ama Mario'nun yeri başka tabi
Hiç can kaybetmeden ilerlerdim annem çok öldürürdü Mario'yu ona oynatmazdım can kaybedince kızardım Mario'yu öldürdüüün diye :84:
Güzel tasasız günler :97:

Son düzenleme:
Bomberman'in hastasıyım, oyum ona. Hatta atari tarihe karıştıktan sonra, bilgisayar versiyonunu indirip bitirmiştim. 8-9 bomba bırakabilecek kıvama geldiğinizde oyun dehşet bir hal alıyor.
Load Runner (Road Runner değil) babamın en sevdiği oyundu, o yüzden bende özel bir yeri vardır. Ben de severim ama fazla heyecanlı, kaçacağım derken elim ayağım birbirine karışır, kendimi sürekli kuma gömerdim. Daha çok izlemeyi tercih ederdim.
Mario bir klasiktir ama kardeşime sürekli yenildiğim için en sevdiğim olamadı hiçbir zaman. =)
Bir de Red Plane ve Space Invaders'ı çok severdim.
En sevmediğime gelince kesinlikle Duck Hunt denen oyundu. Silahla ekrana nişan alır, otların arasından fırlayan ördekleri vururdunuz. Ördekler çok korkunç ölüyordu, çok canice geliyordu.

Ya canım çekti şimdi. Akşam eve gidip bulayım bunları.

Tetris oynardım saatlerce. Hastalık gibiydi hatta uyumaya çalışırken gözümün önünden küpler akardı ve ben onları yerleştirmeye çalışırdım. Çocukluğumu özledim beeeen

Load runner'ın çok heycanlı olduğuna katılıyorum bende genelde çok heycanlanır ve kendimi kuma gömerdim :86:

seçeneklerin arasında efsane oyun contra nın olmamasına üzüldüm.

en sevdiğim oyunlar

1-contra
2-tank
3-mario

şimdi olsa yine oynarım

seçeneklerin arasında efsane oyun contra nın olmamasına üzüldüm.

en sevdiğim oyunlar

1-contra
2-tank
3-mario

şimdi olsa yine oynarım

aklıma sanırım Contra gelmediği için şıklarda olmayabilir.. :44: Bazı sitelerde hala tüm atari oyunlarına ulaşmak mümkün ben arada bir açar oynarım :81:

mario kesinlikle, halâ oynuyorum ama o tadı vermiyor...
yerde oturup, yukarı televizyon ekranına bakarak oynarken boynumun ağrımasını bile özlüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…