• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nose up Burun kaldırma aparatı

cevizlitarcinli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
366
171
103
Selam kızlar. Şimdi bi kaç arkadaş ay ne kadar saçma öyle şey mi olur vs gibisinde yorumlar atmıcak değil :) Bana da inandırıcı gelmiyor ama şu aralar gündemde olan bir sorum var bu burun kaldırma aparatlarından kullanan var mı ? Gerçekten işe yarıyor mu öyle estetik müdahale gibi değil tabii bir tıkta olsa değişim gösteren var mı?
Bununla ilgili konular hep seneler öncesinde yazılmış e o sıralar net bu kadar yaygın değildi şimdi küçük büyük herkesin elinin altında internet var instagramda vs.de çok çıkan bi ürün merak edip alıp kullanan arkadaşlar varsa bizi bilgilendirse mutlu olurum .... şimdiden teşekkürler.

haklısın canım ama arkadas almıstı kullanıcam yazmıstı merak ettim sonuc ne oldu diye tabi umarım olumsuz bi etki olmamıstır
Umarim olmamistir ama böyle seylere inanmayın ameliyat sonuclarini atip aparatla yapilmis gibi paylasiyorlar ayni resimler doktorun sayfasında var ve sikayette bulunmus boyle seylere inanmayın ameliyat olmaktan kaçmayın

Kizlar yaklaşık bir ayı geçkin kullaniyrm ben günde 15 dk takiyrm benim burnum yuvarlak etlidir resmen inceldi burnum zararı varmıdır bilmem ama ben çok memnun kaldım

Back