norwegian'ın egzersiz günlüğü

norwegian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
10.254
7.410
yaklaşık 3 senedir devamlı aralarda bazen istemeyerek es ler vererek egzersiz yapıyorum daha çok fitness ve pilates ağırlıklı. kendi kendime vücudumu tanıyıp neyin nasıl hangi bölgeyi çalıştırdığını anladım ee aşağı yukarı artık birşeyler biliyorum.ramazan ayında ara verdiğim spor hayatıma tekrar basladım..
burda günlük şeklinde yapacağım sadece kendimi motive için...
sevgiler

Son düzenleme:
31.08.2014

3 set 20 şer tekrardan popo egzersizi(dışa tekme )
bel egzersizi 50 tekrar(dambıllar ile 90 derece dik kollar ile beli sağa ve sola çevirmek)

ilk günden bu kadar :)

01.08.2014

3 set back kick yaptım sadece popo egzersizi
sevgiler ... :)

back kick derken bundan bahsediyorum

Son düzenleme:
Canım bu back kick ne işe yarıyor? Ben zayıf olmama rağmen baldırlarım ve popom sallanıyor mesela, ben sıkı olsun istiyorum ama kilo veririm korkusu ile de spor yapamıyorum. Bir önerin var mı benim için?

Canım bu back kick ne işe yarıyor? Ben zayıf olmama rağmen baldırlarım ve popom sallanıyor mesela, ben sıkı olsun istiyorum ama kilo veririm korkusu ile de spor yapamıyorum. Bir önerin var mı benim için?

adını yanlış yazmış olabilrim tatlım bu kilonu azaltmaz sadece kalça için yaparsan ve beslenmen düzenli protein ağırlıklı olursa sıkılaşır ve dikleşir.bendede yumuşaklık var sevmiyorum..

böyle yapılıyor. 3 set seklinde 15 tekrar her bacakta yaparsan hemen fayda sağlarsın.zayıflama değil fit görüntü yapar.

Sağol canım bunu uygulayacağım, ameliyatım biraz daha iyileşsin ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…