kuzum ya alırken bayıldım ama sonra açtım ve vazgectim aslında kokusu hoş ama :SHayırlı satışlar bebegmm
Kokusunu mu begenmedinn
O kadar para vermişsin kuzum ya inşallah satarsinnkuzum ya alırken bayıldım ama sonra açtım ve vazgectim aslında kokusu hoş ama :S
tercih olmadı beceriksiz ben
O kadar para vermişsin kuzum ya inşallah satarsinn
Nasıl kokuyor bebegmm peki neden kötü gldivalla değişsek bile olur karşılıklı biriyle umarım kuzum yoksa artık kullancam 1 ay beklerim sıkmam
evet pahalıda
aslında kötü olan hiçbir yanı yok ama beklediğim gibi değilNasıl kokuyor bebegmm peki neden kötü gldi
ben daha çok fresh aşırı baskın olmayan ve şekerli olmayan kokular seviyorum canımNasıl kokuyor bebegmm peki neden kötü gldi
ben kullandım güzel canım konuma bak takas düşünürsen
parfümü takas için tercıh ettiğiniz bir koku var mı? bende givenchy absolutely irresistible varben daha çok fresh aşırı baskın olmayan ve şekerli olmayan kokular seviyorum canım
bana öneride bulun
o kokuyu hiç bilmiyorum canım bir bakayımparfümü takas için tercıh ettiğiniz bir koku var mı? bende givenchy absolutely irresistible var
sanırım ağır bir koku canım açıkcası o yüzden çok tercihim olmazparfümü takas için tercıh ettiğiniz bir koku var mı? bende givenchy absolutely irresistible var
http://www.google.com.tr/aclk?sa=l&...ategoryId=32010686&wt_gl=cpc.nelk.ksb.dinamikcoco parfüm nasıl bir koku canım edp mi
seninkisi
özel mesaj atılmıyo canım sanaözelden mesaj atarsanız ya da alıntılarsanız daha kolay ulaşırız indirim yapılır
baktım kuzum bu bana biraz ağır kaçacak