• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Nörolojik muayene hakkında acil yardımmm

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

sababet

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
15
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bebeğim 31 haftalık doğdu şimdi 1,5 aylık...

Nörolojik muayene olması gerekiyor ancak hastane bulmak çok zor.. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.. bir de daha önce bu

muayeneyi yaptıran varsa neler yapıldığı ile ilgili bilgi verebilir mi? Bebeğim başını sürekli geriye doğru attığı için ben çok tedirginim de..

: ((

Merhaba,
Öncelikle ben de 27+5 te dogum yapan bir premature bebek annesiyim. Dogumun uzerınden bır yıl geçtiği için yasadıklarımı ve bıldıklerımı sızlerle bır blogtan paylasmaya calısıyorum.

Prematüre Bebek Annesi Olmak: Dünyanın Sonu ya da Yeniden Doğuş?

Kozyatagı acıbadem hastanesinde Doç Uğur Hn'ı önerebilirim, fizik tedavi gerekirse yine aynı hastanede Özcan Kalkan bey 1 numaradır, Sarp'ımız su an ayaga kalkıp sıralıyorsa kendısının sayesındedır.

Yardıma ihtiyacınız olan her konuda benımle temasa gecebilirsiniz, yeter kı bırbırımıze destek olalaım

Back