Norodol süte etki eder mi?

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.310
31
Arkadaşlar ben 9 senedir bipolar duygu durum bozukluğu tedavisi görüyorum. Terapi ve ilaç tedavisi. Psikiyatristime danışarak evliliğimin 2. Senesinde planlı ilaçlarımı azaltıp bırakarak hamile kaldım. Ama hamilelikte sadece koruma amaçlı norodol diye bir ilaca başladım. Normalde depakin ve abizol kullanıyordum hamilelikten önce azalta azalta onları bırakıp norodol geçirmişti Doktorum. Benim merak ettiğim norodol sanırım emzirme döneminde de kullanılacak. Ama süte etki eder mi?

Norodol mü. Çok ağır değil mi o ya. Hapını vermstı bana içtgm aksam elım ayagm tes dönmüştü dokunmuştu bana fazlasıyla.
Ama damla formunda olanı var sanrm birde onun ıcın bi fikrim yok Dr unuz verdiyse bir sakınca görmemiştir demekki ama siz gene de her ihtimale karşı hem kadındogum dr unuza hem psikiyatrinze sorun.
Buradan cok saglıklı bir cevap gelecegını sanmam.

Ben 5mg’ın çeyreğini kullanıyorum. Bana kötü bir etki etmedi doktorlarımın bilgisi var. Teşekkür ederim

Ben 5mg’ın çeyreğini kullanıyorum. Bana kötü bir etki etmedi doktorlarımın bilgisi var. Teşekkür ederim
O halde gereksiz bir soru sormussunuz. Dr un bilgisi var bir etkide etmediyse konu açmanzda lüzumsuz.. Rica ederim.

O halde gereksiz bir soru sormussunuz. Dr un bilgisi var bir etkide etmediyse konu açmanzda lüzumsuz.. Rica ederim.
Benim açtığım konuda süte etki eder mi diye soruyorum şu an hamileyim bilmiyorum emzirme döneminde bir problem olur mu diye farkındaysanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…