normalmı yoksa dr gitmelimiyim acil durummu?

ssaryms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
382
143
32
Adetim biteli 12 gün oldu. Akıntım hep vardı ama şefaf sümüksü bi yapıta.Son 2-3 gündür sanki ezilmiş peynirimsi bi kıvamda ve günde 3 günlük ped değiltirecek kadar yoğun gelio.değişik bi kokuda. Daha öncede oldu ama bu kadar fazla değildi bide cinsel ilişkide hissedilir iğrenç bi koku oluyo. Sabunla liflemedikçe geçmiyor. Sizce acil bi durummu? ayrıca adet olurken bu ay siyah damar gibi bişeyler düştü her zmn kiST vardı ama böyle olmamıştı kist patladı desem? alakalı olabilirmi?

1.si yarin ilk isin dra gitmek olsun antibiyotik ve fitil verir bir haftaya gecer baya bi enfeksiyon kapmissin

2. Si o bolgeyi asla sabunla yikama boyle yaparsan enfeksiyondan kurtulamazsin orasi kendini temizleywn bir organ sadece suyla icine dalmadan yika baska bisey yapma liflemissin bi de yaaa

Ama çok zor durumda kaldım eşim adetliyim sandı yok dedim duş aldım tekrar ya kokuyo falan deyince bozuldum ondan sonra her ilişki öncesi öyle yapmaya başladım zarralı olduğunu bilmiyordum peki bu özel sabunlar var o bölge için onlarda zararlımı

Sen oraya bicbisey surme enfeksiyon gecene kadar da mumkunse yapmayin esin kokuyo derse de senden bulasti dersin sakin bidaba orayi oyle sabunla yikama kendi florasini bozarsan bu durumdan kurtulamassin ama once dra git tedavini ol

candıda mantar olmussun bende aynı dertten muzdarıbım, fıtıl hap krem hepsını kullandım, smear yaptı doktor baska bır sıkıntım yok ne yazıkkı tamamen gecmıyor ve ara ara tekrarlıyor.
o kokuda cok rahatsız edıcı, gercekten sabunlamadan koku gıtmıyo ama sabun vb de vajınanın ph dengesını bozuyor ;(
ıhmal etme doktora gorun hatta esınde gorunsun bence...
sık sık camasır degıstır, vajınanı kuru tut ve ılaçlarını al duzenlı olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…