normalden biraz kalın kızlık zarı ilişkiyi engeller mi ?

kalın olduğu için engelleyebilir. vajinismus sanabilir insan kendini. kolaylaştırmak için kayganlaştırıcı kullanmak lazımmış bana doktor öyle demişti:ssz:

Normalden BİRAZ kalın dediğine göre ve operasyondan bahsetmediğine göre ilişkiye girebilirsin demek oluyor...
Acıyacağını düşünüyorsan emla krem kullanabilirsin...

bananeler demıstı asla demıstı doktorun asla ılıskıye gıremezsın maholursun demıstı vajınısmusuma vajınısmus eklemıstı pıslıkler ...ama 3 yıl sonra kendı cabamla yendım cok ta kolay oldu sadece para tuzagı bence 1 doktora daha gıt aynı seyı soylerse enıne boyuna konus cnm

açtığım konuyu okudunmu bilmiyorum ama sana yardımcı olacağını düşündüğüm başımdan geçeni anlatayım
evliliğimin 7 ayı vajinismustum kendi çabalarımla yendim kanamamda oldu neyse doktora gittim kızlık zarın duruyor ilişki olmamış dedi eee kan geldi dedim zedelenmiştir dedi hatta neler söyledi de anlatsam gülersin. tabi benim moralim bozuldu eczaneden anestol pomad aldım onu vajina girişine sürdüm hani kızlık zarım kalın ya çok kan gelecek ya (doktor söyledi) hiç bişey hissetmeyim diye düşündüm. eğer olmazsa operasyon dedi doktor neyse ben tamamiyle uyuştum ve ilişki oldu aynı önceden olduğu gibi yalnız tek farkla biraz uzun tuttuk zar yırtıcaz diye :))) ama p...sin tamamı girmesine ve defalarca git gel olmasına rağmen kan falan gelmedi. yani doktor YALAN SÖYLEDİ. sen de vajinismus olabilirsin dediğim gibi anestezik etkili bir krem ve jel ile dene yine yapamazsan bi lki psikolojiktir

açtığım konuyu okudunmu bilmiyorum ama sana yardımcı olacağını düşündüğüm başımdan geçeni anlatayım
evliliğimin 7 ayı vajinismustum kendi çabalarımla yendim kanamamda oldu neyse doktora gittim kızlık zarın duruyor ilişki olmamış dedi eee kan geldi dedim zedelenmiştir dedi hatta neler söyledi de anlatsam gülersin. tabi benim moralim bozuldu eczaneden anestol pomad aldım onu vajina girişine sürdüm hani kızlık zarım kalın ya çok kan gelecek ya (doktor söyledi) hiç bişey hissetmeyim diye düşündüm. eğer olmazsa operasyon dedi doktor neyse ben tamamiyle uyuştum ve ilişki oldu aynı önceden olduğu gibi yalnız tek farkla biraz uzun tuttuk zar yırtıcaz diye :))) ama p...sin tamamı girmesine ve defalarca git gel olmasına rağmen kan falan gelmedi. yani doktor YALAN SÖYLEDİ. sen de vajinismus olabilirsin dediğim gibi anestezik etkili bir krem ve jel ile dene yine yapamazsan bi lki psikolojiktir

2,5 aylık evliyim psikolojık sandık saygın beye gittik operasyon gerekebilir dedi

öyle deyince baska bi doktora daha gittik o doktor da kalın ve sert dedi bana 2 secenek sundu ya parmak sokup esnetmeye calışacağız ya da ufak bbir müdahale olur dedi
tercihi bana bıraktı bende psikolojık oldugunu düşünüp parmak olsun dedim parmak egzersizleri yaptı 3 parmak falan soktugunda canım acıyor psikolojık mi dedim hayır diyor psikolojık olsa hiç yapamam dedi beni etkilenmesin diyemi dedi bilemiyorum duruumum ne cok merak ediyorum acil yardım

Arkadaşlar eşimle bikaç kez ilişkiye girmeyi denedik fakat kızlık zarım yırtılmadı. Kızlık zarının yırtılması bu kadar zor bir şey mi. Çok acı çekiyorum ama açılmıyor...:25: Bunu yaşayan sadece ben miyim ??

herkesinki aynı değil tabi ki.. kimisininki çabuk olurken kimisi de zor oluyormuş.. hatta ancak doğumda giden bile oluyrmuş. benim böylle bir sorunum olmadığı için bilemiyorum ama acı çektiğin doğrudur.. bazı doktorlar para kazanmk için müdahle gerekir diyebilir. başka doktora da git bence :/

kızlar kafama takıldı ya ben 7aylık evlıyım bır kere alttan muayene oldum bıraz zor olsada kanamam olmadı zaten hıcbırsekılde gebede kalmadım 7ayda yırtılmama gıbı ıhtımalı olsa doktor gorurdu degılmı

Kızlar,
Zar ilişkiye engel olmaz asla onu için onu dert etmeyin.Zarın yırtılması olayına gelince degişik faktörler devreye giriyor, burda çok fazla anlatamam ama sorusu olan arkdaşşlar benimle iletişime geçebilir.

Kızlar,
Zar ilişkiye engel olmaz asla onu için onu dert etmeyin.Zarın yırtılması olayına gelince degişik faktörler devreye giriyor, burda çok fazla anlatamam ama sorusu olan arkdaşşlar benimle iletişime geçebilir.
Nasıl engel olamaz asla ? Elek yapıdaysa ya da septalı falan ? Ay çok heyecanlandım okuyunca bi umut oldu bana

Back