Normalde pürüzsüz,beyaz cildime 1 günde birsürü sivilce çıktı ve 3 aydır geçmiyor :(

ririgaga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
252
6
Kızlar yaz sıcaklarından dolayı stresliydim ve bir sabah uyandığımda cildime bir sürü sivilce çıktığını gördüm :KK43: aradan 3 ay geçti hala sivilceler geçmedi :KK43: kil maskesini denedim.cildimi sıkılaştırdı ve yumusak olmasını sağladı fakat sivilceleri geçirmedi.limon sürdüm,sivilcelerimi daha fazla kızarttı ve bir işe yaramadı.elma sirkesi sürdüm,sivilcelerimi bir araya topladı,dahada belirginleştirdi.Hiçbir şey yapmayıncada aynı duruyor ne azalıyor nede çoğalıyor..napacağımı şaşırdım bana yardım edermisiniz çok kötüyüm moralim baya bozuk çevremdekiler ibret alıyor o derece oldum doktorun verdiği ilacı 1 yıldır kullanıyorum fakat sivilcelerimi sadece küçültüyor,yok etmiyor.bana doğal bir yöntemle yok etmenin yolunu söylermisiniz?bal,yoğurt hepsini denedim ama olmadı.düzensiz denediğim için mi?

kimse fikir vermemiş galiba. canım benim öyle bir sorunum yok bi yakınımın acayip sivilce sorunu vardı ne deniyorsa fayda etmiyordu. en son pes etti ve sadece nıvea nın cilt bakım setini kullanmakla yetindi. temizleyici tonik yüz yıkama jeli vs.yağlıysa peeling dene dicem ama haftada bir ve tahriş etmeden kullanman lazım. yoksa kıpkırmızı olur. çok düzenli kullandı ve geçti bence hiç cildine eziyet etme düzenli olarak o seti kullan.

ben de bir ara aynı senin gibi olmuştum mis gibi cildim varken biranda bir sürü sivilce oldu suratımda ben doğal maskeler falan denememiştim her gün üşenmeden yüzüme peeling yaptım ama yumuşak bir şekilde öyle sert yapınca hepten kızarıyordu cildim . ve her zaman yanımda tonik ve pamuk taşıdım günde 3 kez temizledim cildimi tonikle hepsi 2 ayda bitti gene eskisi gibi oldu cildim inşallah sen de bir an önce kurtulursun :)

benimde mezuniyetime yakın bir günde yüzümü yara şeklinde sulu sulu sivilceler kapladı ama boynum sırtımda dahil senden daha beter bir duruma geldim ve hala kendimce tedavi uyguluyorum yüzüme o kadra çok ilaç kullandımki isimlerini bile hatırlamıyorum benzamiksan nadixa bunun gibi bir sürü en son contraktubec kullandım arasırada devam ediyorum çok şükür eskiye göre iyi yüzüm sağ yanağımda hafif izler kaldı diğerleri geçti bunun yanında sebamed sabun ve elma sirkesi su karışımı doğal tonik yaptım kendime ayrıca sivilce çıkmadan önce yüzüm normalken şimdi yağlı bir cilde dönüştü :KK43:(( tamamen izlerim yok olmadı ben oynuyorum bide arada ondan olsa gerek ama eski halimde aynaya bakıp ağlıyordum...:KK43:

kimse fikir vermemiş galiba. canım benim öyle bir sorunum yok bi yakınımın acayip sivilce sorunu vardı ne deniyorsa fayda etmiyordu. en son pes etti ve sadece nıvea nın cilt bakım setini kullanmakla yetindi. temizleyici tonik yüz yıkama jeli vs.yağlıysa peeling dene dicem ama haftada bir ve tahriş etmeden kullanman lazım. yoksa kıpkırmızı olur. çok düzenli kullandı ve geçti bence hiç cildine eziyet etme düzenli olarak o seti kullan.

nivea,dove gibi kremleri kullanınca yağlanıyor cildim :KK43:( bi ara doktorum krem vermişti sivilce için bir gün çıktığında bunu kullan demişti ve 3 gündür onu kullanıyorum..krem tıpkı fondoten gibi kullanıncada sürdüğüm sivilcenin kırmızılığını gideriyor.kimseden yardım alamayınca bende bu kremi kullanmaya başladım ve söndürdü,kırmızılığı azaldı ve küçüldü sivilcelerim üstelik 3. günümde

ben de bir ara aynı senin gibi olmuştum mis gibi cildim varken biranda bir sürü sivilce oldu suratımda ben doğal maskeler falan denememiştim her gün üşenmeden yüzüme peeling yaptım ama yumuşak bir şekilde öyle sert yapınca hepten kızarıyordu cildim . ve her zaman yanımda tonik ve pamuk taşıdım günde 3 kez temizledim cildimi tonikle hepsi 2 ayda bitti gene eskisi gibi oldu cildim inşallah sen de bir an önce kurtulursun :)

bende krem kullanıyorum 3 gün oldu sönmeye başladı sivilcelerim :) 2 haftaya iyileşir bu kremle işe yarıyor :)

benimde mezuniyetime yakın bir günde yüzümü yara şeklinde sulu sulu sivilceler kapladı ama boynum sırtımda dahil senden daha beter bir duruma geldim ve hala kendimce tedavi uyguluyorum yüzüme o kadra çok ilaç kullandımki isimlerini bile hatırlamıyorum benzamiksan nadixa bunun gibi bir sürü en son contraktubec kullandım arasırada devam ediyorum çok şükür eskiye göre iyi yüzüm sağ yanağımda hafif izler kaldı diğerleri geçti bunun yanında sebamed sabun ve elma sirkesi su karışımı doğal tonik yaptım kendime ayrıca sivilce çıkmadan önce yüzüm normalken şimdi yağlı bir cilde dönüştü :KK43:(( tamamen izlerim yok olmadı ben oynuyorum bide arada ondan olsa gerek ama eski halimde aynaya bakıp ağlıyordum...:KK43:

sivilcelerle oynamamak gerekmiş ben bunu öğrendim kesinlikle fazla yüzle temas etmemek gerek yoksa anında sivilce tarlasına dönüyor cilt :/

X