• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normalde gebelik belirtileri hissederim neden hiç bir belirti bir şey hissetmiyorum şu an?

nejlasonmez

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
272
19
13
24
Erken başlardı iki defa kimyasal gebelik geçirdim ikisini de adet gecikmemden bir hafta önce başlardı belirtileri normal mi bu şimdi yine adetime bir hafta var yaklaşık hiç bir belirti hissetmiyorum birde bugün ikindi vaktinde sol taraf kasık bölgede sızlama hissediyorum gidip gidip geliyor
Adetim bittikten sonra günleri değerlendik

Gyno ferro senol aslında demir b12 folik asit takviyesi kullanmama rağmen bi kaç gündür 11 gibi uyku bastırıyor. Regl ime 7 gün var. Geceleri ağzım kurumuş bi şekilde uyanıyorum. Kasık ağrısı yada göğüslerimde sertlik yok. 1 aydır magnezyum da kullanıyorum dr verdi. Vitamin takviyesi kullanmama rağmen neden böyle yorgun ve uykuluyum?

Gyno ferro senol aslında demir b12 folik asit takviyesi kullanmama rağmen bi kaç gündür 11 gibi uyku bastırıyor. Regl ime 7 gün var. Geceleri ağzım kurumuş bi şekilde uyanıyorum. Kasık ağrısı yada göğüslerimde sertlik yok. 1 aydır magnezyum da kullanıyorum dr verdi. Vitamin takviyesi kullanmama rağmen neden böyle yorgun ve uykuluyum?
Bende demir ilacı kullanıyorum aynısını içinde folik asitte mi var?
valla bilmiyorum geçti mi peki sizde yorgun ve uykulu hali

Aslında belirtiler psikolojik oluyormuş yani vücudunuzu ona göre ayarlıyormuşuz hiç belirtisi olmadan hamile olanlarda varmış o kusma falan 2.3. Ayda başlıyor bende diyordum benim hamileliğim çok rahat 4.aya kadar hiçbir şey yemedim 5.ayda rahatladım

Erken başlardı iki defa kimyasal gebelik geçirdim ikisini de adet gecikmemden bir hafta önce başlardı belirtileri normal mi bu şimdi yine adetime bir hafta var yaklaşık hiç bir belirti hissetmiyorum birde bugün ikindi vaktinde sol taraf kasık bölgede sızlama hissediyorum gidip gidip geliyor
Adetim bittikten sonra günleri değerlendik
Merhaba,aslında adetten bir hafta önce hissetmeye başladığınız belirtiler adet belirtileri ile bireber aynı ama biz gebelik olarak yorumluyorum. Asıl gebelik belirtileri 5.-6. haftadan itibaren başlıyor. En azından adet gününüzün gelmesi bekleyin belirtiler için 🌸

Back