canim cok tesekkurler, tahmin edebiliyorum ne kadar zor oldugunu bu surecin. normal yolla hamile kalmak icin elimden geleni yapacam ama tabi Tr ye gidince ilk isim sag kanal acik mi diye HSG cektirmek. sonra sagdan yumurtluyor muyum diye yumurta takibi yaptirmak bir kac ay. eger bunlar normalse bir problem yoksa normal yolla deneyebildigim kadar denerim. Allah'im insallah yazi bekletmez ve bebegimi elime verir. Rabbim hic kimseyi kucagi bos birakmasin. cok zor. ilk dis gebeligimde tam bir soktu benim icin. bebek hadi gene olur ama tup gitti elden. hayirlisi artik. Rabbim ne mucizeler veriyor insallah bunu da bizden esirgemez.
selam kibele ben iki yil once dis gebelik gecirdim bebek sag tub teydi tubum duruyor ama yinede hamile kalamadim bende bu sene dustum tr nin yollarina tup bebek icin sonuc yine husran bu kezde sol tubumdeydi bebek yine dis gebelik ben bole olacagini hic beklemiyordum ya tutar ya tutmaz demistim dis gebelik beni cok yikti keske burada yaptirsaydim diyorrum ama nasip kismet tabi tup bebegi diye sonradan pisman oldum en azindan ikinci ucuncu denemem olurdu tr de ucretli olunca 2. yada 3. diye bi hakkin olmuyor cok gecmis olsun ALLAH yardimcin olsun kucagini doldursun canim
kızlar bende iki defa dışgebelik geçirdim. ikincisinde sol tüpümü aldılar. artık bebek düşünüyoruz.sağ tüpümde problem yok denildi. sizce tek tüple normal yoldan hamile kalırmıyım. yaşayanlar varsa lütfen cevap yazsınlar.
hayırlı olsun kibele.bak beklemen isabetli bir karar olmuş.Allah kucağına almayı nasip etsin.
ben bebeğimi kaybettim 1 ay önce.kısmet olmadı kucağıma almak.bizler için dua et canım.tekrar tebrik ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?