Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ilaç kullandın mı?[/Q
ne ilacı canım doğum kontrol hapını soruyorsan evet kullandım..
Hayır yumurtlamana faydası olması açısından kullanılan hormon ilaçlarından bahsediyorum...
canım ben burdayım sen merak etme :)) ben 10 aydır korunmuyorum. Daha öncede söylemiştim ya doktora gittik eşimle..İlk sayım nedense düşük çıkmıştı ama diğerleri normal çıktı.(sperm) bugünde doktor nedeni bilinmeyen dedi. Tabi normal yoldan ihtimali var hala ama..Ben beklememeye karar verdim. Sorduğun regl dönemim ise normal ben 25- 26 günde oluyorum..Dediğin gibi lekelenmelerim var ama şimdi benim aklıma karpuz kabuğu düşürme...
CANIM HER AY GÜNLER ÖNCESİNDEN KAN TAHLİLİ BAKTIRIP HÜSRANA UĞRARDIM ÇOK BÜYÜK BUNALIMLAR YAŞADIM EN SON ADET TARİHİMDE YİNE ADETİME 6 GÜN KALA YAPTIRDIM NEGATİF ÇIKTI YETER ARTIK DEDİM KENDİ KENDİME YIPRATMICAM KENDİMİ OLMUYOSA OLMUYODUR ARTIK PES DEDİM AŞILAMA OLCAM YADA GEREKİRSE TÜP BEBEK İÇİN BAŞVURCAM DEDİM EŞİMEDE SÖYLEDİM ODA BENİMLE AYNI FİKİRDEYDİ.KENDİMİ ÇOK İİ HİSSETMEYE BAŞLADIM BU KARARI ALDIKTAN SONRA 6 GÜN GEÇTİ ADET GÜNÜM GELDİ BEN HER AY SABAH OLURUM REGLİ HİÇ ŞAŞMAZ BAKTIM OLMAMIŞIM EVDE TESTİM VARDI ÖYLESİNE YAPTIM VE İNANAMADIM YANİ DİCEĞİM ŞU CANIM RAHAT OL VE TAKMA KAFANA AKLINDAN ÇIKAR O DUYGULARI VE BOL BOL DUA ETişte ben o vazgeçme anını anlayamıyorum nasıl oldu da vazgeçtin yani psikolojik durumun nasıldı bende iki yıldır uğraşıyorum artık kafama takmamaya karar veriyorum ama ne zaman regl zamanı geliyor başlıyorum konsantre olmaya ne kadarda yok takmıcam takvimlere takılmıycam desemde başaramıyorum o yüzden merak ediyorum nasıl kendini yönlendirdiğini
Temmuz cum eşimin ilk sayımı 2 milyondu..Zaten o sonucu alır almaz doktor direk tüp bebek dedi. Yalnız ikinci ve üçüncü değerleri 18 ile 22 arasında değişti. Böyle çıkıncada tüp bebeğe gerek kalmadı. Değerlerin yükselmesi için herhangi birşey yapmadık. İlk değer neden öyle çıktı onuda anlamış değiliz. Yalnız sizin sayınız gayet normal..Doktorun bize dediği gebelik oluşması için sağlıklı bir erkekte 20 milyon sperm olması gerekiyormuş. Siz tedavi aşamasındamısınız?
arkadaşlar ben 5 aydır bebiş istiyorum ama ne yazık ki bu ayda olmadı sizce artık doktora gitmelimiyim yaşım 25 yoksa bekliyeyim mi doktora gidince daha çok stres yaparım gibi geliyo ne yapsam korkuyorum da bişey çıkar diye siz korunmayı bıratıktan kaç ay sonra gittiniz