• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Normal Şampuanmı? Bitkisel Şampuanmı?

Bitkisel şampuan mı? Normal şampuan mı? kullanıyorsunuz.

• nornal şampuan

OY: 8 53,3%
  • bitkisel şampuan

OY: 7 46,7%

• Ankete Katılan
    15
  • Anket Kapalı .

hande58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
615
17
118
İstanbul
arkadaşlar bitkisel şampuanmı kullanıyorsunuz normal şampuanmı markası ne ve memnunmusunuz??bayanssulusmile

kesinlikle bitkisel şampuan! ben fiyto nun sarımsaklı şampuanını kullanıyorum hiç öyle kokusu filan yok ve saçlarımın dökülmesini azalttı daha 3 kez kullandım hem yanında losyon hediyeli.. deli gibi parlatıyor yumuşatıyor ve havalı gösteriyor saçı benim gibi zayıf saçlılar iç idealll...

kesinlikle bitkisel şampuan! ben fiyto nun sarımsaklı şampuanını kullanıyorum hiç öyle kokusu filan yok ve saçlarımın dökülmesini azalttı daha 3 kez kullandım hem yanında losyon hediyeli.. deli gibi parlatıyor yumuşatıyor ve havalı gösteriyor saçı benim gibi zayıf saçlılar iç idealll...

teşekürler canım sadece gürleştidimi saçlarını?

fiyatı da uygunmuş 16-17 lira 500 ml. peki bu şampuanın içinde sls, silikon falan var mı bakabilir misin?

ben de bitkisel kullanmak istiyorum ama nereden alıyorsunuz aktardan mı?

bnde amway ın protique i kullanıorm bitkisel.. baya güzel yumusatıyo parlatıo ama bitkisel sampuanlar cok iyi temizlemio sanırım .20 tl fiyatı ..ama fiyto yu merak ettm sanırım smdi onu denicem ;) nerden bulabiliriz ? eczane mi aktar mı ?

Son düzenleme:
ben dayanamayıp bugn aktardan aldmm kokusu cok hoş hiç sarımsak fln kokmuyo kullandığımda tekrar yazıcam

Son düzenleme:
ben normal şampuan da kullandım bitkisel de.ama bitkisel şampuanlardan pek bi fayda göremedim.tam tersine saçlarımı semsert ve elektriklenen bi hale getirdi.o yüzden artık gliss in sarı renklisini kullanıyorum.normal şampuanlardan da bi bu bi de elseve in pembesi yaradı.diğer normal şampuanlar da bitkiseller gibi yaptı.ben bir de şampuanıma çam terebentin ve menekşe yağı ekliyorum daha da iyi oluyor.yapısı değişiyor şampuanın ama şimdilik memnunum.

we sonunda kullandım bnm saclarımda hiç boya yok bu arada onu belirtiyim boyalı saclara nasıl gelir bilmiyorum.henüz 1 kere kullandm ama gayet canlı we parlak oldu saclarm ayrıca bitkisel sampuanlar genelde iyi temizlemez ama bu o konudada gayet iyi temizliyor..

sanırım kepek yaptı biraz.. acaba sampuanı deiştirdim diye mi düzelirmi ki zamanla ? ama canlandırdı we parlattıo kesin.

herşeyin bitkiselinden yanayım. krem yerine bitkisel yağlar kullanırım, makyaj malzemelrim bitkisel. ama ne zaman bitkisel şampuan alsam 2 kere kullanıp bıraktım hiç yaramadılar

Back