Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle bitkisel şampuan! ben fiyto nun sarımsaklı şampuanını kullanıyorum hiç öyle kokusu filan yok ve saçlarımın dökülmesini azalttı daha 3 kez kullandım hem yanında losyon hediyeli.. deli gibi parlatıyor yumuşatıyor ve havalı gösteriyor saçı benim gibi zayıf saçlılar iç idealll...
teşekürler canım sadece gürleştidimi saçlarını?
hayır tatlım aynı zamanda yumuşattı ve parlattı da...
ama rengini hafif açıyor saçın.. benim için bu iyi bişey çünkü açık renk saçı çok severimmm a.s
benim saçımın önlerinde hafif balyaj var amanormal saçım siyah yani siyahmı açılır yoksa boyamı akar??
ya komple saçı bi iki ton açıyo doğalını da boyasını da akıtma olarak değil rengini açıyor
kesinlikle bitkisel şampuan! ben fiyto nun sarımsaklı şampuanını kullanıyorum hiç öyle kokusu filan yok ve saçlarımın dökülmesini azalttı daha 3 kez kullandım hem yanında losyon hediyeli.. deli gibi parlatıyor yumuşatıyor ve havalı gösteriyor saçı benim gibi zayıf saçlılar iç idealll...
fiyatı da uygunmuş 16-17 lira 500 ml. peki bu şampuanın içinde sls, silikon falan var mı bakabilir misin?
yok ben de o yüzden aldım zaten 15 tl ye aldım losyonu da hediye