Normal regl görüp hamile olduğunu öğrenenler var mı🙈

zeynep551693

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2020
9
5
1
32
Kızlar merhaba size bahsetmiştim macun ve ovulasyon testi kullandım 35 de bir adet görürken 31. Gün de adet oldum adetim bitti fakat üç gündür gelen bir kahverengi akıntı var.adet bitiminden sonra hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. Gebelik olma ihtimali nedir sizce

Adet bitiminden sonra akıntı oldu demişsiniz gebelik olduğunu sanmam. Daha yumurtlayacaksiniz dollenecek de ondan sonra olursa yerleşme kanaması gelir. Sizinki adetle alakalı olabilir.

Adet bitiminden sonra akıntı oldu demişsiniz gebelik olduğunu sanmam. Daha yumurtlayacaksiniz dollenecek de ondan sonra olursa yerleşme kanaması gelir. Sizinki adetle alakalı olabilir.
Şöyle adetim salı günü tamamen bitti fakat Çarşamba Perşembe ve bugün cuma üç gündür gelen bir kahverengi akıntı hiç bir zaman böyle bir şey olmadı adet olup sonra hamile olduğunu öğrenen kişileri okumuştum acaba mı dedim

Canım adetten kısa zaman sonra gelmez o akıntı hamile olsan. Bı 15 gün sonra falan gelmesi lazım yerleşme olması icin

Bacim bana foktorgecen gitmemde siz dedi belkide adetken hamile kalmissinizdir adrt gorurken hamilefirsiniz dedi ama tam eminde olamafi bakalim baska bir doktorda bebek gelisimi hizli ikiz olabilir defi bakalimyya afetten hamileyfim yada ikizim olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…