Normal mi?

Ben bariz orda tınlanmadığımı hissettim. Belki diğer kızı daha başarılı Görüyor olabilir, başarılı olan bayanlara acayip bi takdiri hayranlığı var. Ben de işte Saçma sapan şeylere kapris yapan tembel biriyim gözünde.

Evliliği yürütmek çok zor hele ki hassas biriyseniz. Ben de orda aynı şeyi başka erkeklere davranabilirdim ama ben direk çöküyorum. Yüzüm asılıyor, başka türlü davranamıyorum.

Şirketteki konumlarınız neler? Ast-üst ilişkisi mi var aranızda? Bir de aranızda sıkıntı varmıydı?

Yaşlar kaç bir de (zipzip yerine sordum bunuda )

canim sen kendini hor gormeye baslamissin ki sakin yapma bunu. yeni mi birlikte calismaya basladiniz ve poz'syonlariniz ne durumda yani o senin ustun mu yoksa altin mi bunlarda onemli alt pozisyonundaysa yediremedii icinde yapio olabilir erkeklerin bole kompleksleri yok deselerde olabilio ve bu sekilde disa vurabiliolar

bana göre iş yerinde evli çiftlerin olması sıkıntıdır. sizin için de öyle olmuş. iş yerimizde evli çift vardı adam yeri geliyodu karısına işle ilgili bagırıyodu. niye böyle oldu diye . yabancı birine bagıramazdı ama karısına rastgele bagırıyodu. çok çirkin bişey tabii..

ama sizinki ona nazaran daha iyi.. eşiniz mantıklı davranmış bence ama tabi cok abartı şekilde hiç muhattap almamazlık falan yaparsa ayıp etmiş olur

Bence de çok sıkıntı. Aynı iş yerinde çalışmamalı kişiler mümkünse.

sen kensini küçümseme bence sen, çok iyi anlıyorum kız arkadaşlarla gözgöze bakışışıp şakalaşma benim de hoşuma gitmiyor

sen kensini küçümseme bence sen, çok iyi anlıyorum kız arkadaşlarla gözgöze bakışışıp şakalaşma benim de hoşuma gitmiyor

Hangi bayanın hoşuna gider ki. Direk beynimde yakıp yıkıyorum herşeyi. Eşler önce birbirine değer vermeli. Seni seviyorum demek sürekli bi anlam ifade etmiyor. Değer verdiğini davranışlarınla gösterirsen gerçek bana göre.

ancak hoşuma gitmesede hatta bozulsam da art niyet yok onu benden daha çok mu önemsiyor yani asıl srorun ben niye onu kendimden üstün görüyorum unutma en değerli benim :) genel olrak herkes için de diyebilirim konu açtım bende rahatsızım eşim normal mi die aynı şey ortamdayız ve ilk defa tanıştığrdığım iş arkadaşımla bir espiri bir muhabbet aslında hoş bir durum sonuçta arkadaşımıda eşimide biliyorum ama genede insan kötü hissediyor

pozisyonlarınız farklı ise ve eşinde senin üst mevkiindeyse
kayırma yapıyor denilmesin diye dikkatli haraket etmiş ancak bunu abartmış

Bu hayatta rahat olmak Lazım aslında, olmuyor işte. Seviyorsun bakışlarını bile kıskanıyorsun. Ben zaten kendime çok kızıyorum. İnceldiği yerden kopar aslında bi olumsuzluk varsa. Düşünüp durmak beni hasta ediyor sadece. Ve tabi kaprisli bi kız yapıyor gözünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…