- 7 Eylül 2014
- 644
- 594
-
- Konu Sahibi Kimimkiben82
Çok kasmış, seni de dahil edip daha doğal bir ortam yaratabilirdi. Ama arkadaşların dediği gibi, eşi olduğunuz için size özel davranmadığını göstermektir niyeti, kötü bir amacı yoktur.
İkinizin pozisyonu ne ki? O senin üssün m
bende esimle ayni sirkette calisirken ilk zamanlarda esinin sana yaptiini ona yapardm. surekli gicik olurdum cnk esime ayricalikli mi davraniorm ayrim yapiomuyum vs vs vs die. sonra dengeyi kurmaya baslayinca sorun ortadan kalkmaya baslamisti ama agzi torba olup buzulmeyen insanlar ne kadar is arkasima nasi davrniosam ole davransam da laf soz ederlerdi. esinde bu tarz konusmalara maruz kalmamak icin henuz dengeyide kuramamissa arada suyunu cikario olabilir takmay
Ben bariz orda tınlanmadığımı hissettim. Belki diğer kızı daha başarılı Görüyor olabilir, başarılı olan bayanlara acayip bi takdiri hayranlığı var. Ben de işte Saçma sapan şeylere kapris yapan tembel biriyim gözünde.
Hanımlar, kısaca kafaya taktığım durumu Söyleyeyim. Eşimle aynı şirketteyiz. Toplantı yapıldı. Eşim benim dışımda herkesin yüzüne bakarak muhabbet etti. Herkesle göz teması kurdu, hatta espri yaptı, güldüler falan. Hatta benim Yanımda oturan bayana baka baka konuştu ama sanki ben orda yokmuşum gibi benim yüzüne bile bakmadı. Çok bozuldum. Orda mal gibi kalmış hissettim kendimi. Abartıyor muyum bilmiyorum. Vala şu evlilik ne zormuş ya
Neden kavga mı ettiniz?Hayır ya ayrıcalık tanınacak bir durum yok. Aynı pozisyondayız. Baya herkesle Konuşurken beni yok saydı. Hatta Yanımdaki Kızın gözünün içine BAKIYOR, ben orda tınlanmayan çocuk gibi kaldım
canim sen kendini hor gormeye baslamissin ki sakin yapma bunu. yeni mi birlikte calismaya basladiniz ve poz'syonlariniz ne durumda yani o senin ustun mu yoksa altin mi bunlarda onemli alt pozisyonundaysa yediremedii icinde yapio olabilir erkeklerin bole kompleksleri yok deselerde olabilio ve bu sekilde disa vurabiliolarBen bariz orda tınlanmadığımı hissettim. Belki diğer kızı daha başarılı Görüyor olabilir, başarılı olan bayanlara acayip bi takdiri hayranlığı var. Ben de işte Saçma sapan şeylere kapris yapan tembel biriyim gözünde.
Şirketteki konumlarınız neler? Ast-üst ilişkisi mi var aranızda? Bir de aranızda sıkıntı varmıydı?
Yaşlar kaç bir de (zipzip yerine sordum bunuda)
Bence de çok sıkıntı. Aynı iş yerinde çalışmamalı kişiler mümkünse.bana göre iş yerinde evli çiftlerin olması sıkıntıdır. sizin için de öyle olmuş. iş yerimizde evli çift vardı adam yeri geliyodu karısına işle ilgili bagırıyodu. niye böyle oldu diye . yabancı birine bagıramazdı ama karısına rastgele bagırıyodu. çok çirkin bişey tabii..
ama sizinki ona nazaran daha iyi.. eşiniz mantıklı davranmış bence ama tabi cok abartı şekilde hiç muhattap almamazlık falan yaparsa ayıp etmiş olur
sen kensini küçümseme bence sen, çok iyi anlıyorum kız arkadaşlarla gözgöze bakışışıp şakalaşma benim de hoşuma gitmiyorBen bariz orda tınlanmadığımı hissettim. Belki diğer kızı daha başarılı Görüyor olabilir, başarılı olan bayanlara acayip bi takdiri hayranlığı var. Ben de işte Saçma sapan şeylere kapris yapan tembel biriyim gözünde.
Bence de çok sıkıntı. Aynı iş yerinde çalışmamalı kişiler mümkünse.
sen kensini küçümseme bence sen, çok iyi anlıyorum kız arkadaşlarla gözgöze bakışışıp şakalaşma benim de hoşuma gitmiyor
ay nihal sen misin kız yoksa
Nihal de mi aynı duruma düştü
Hanımlar, kısaca kafaya taktığım durumu Söyleyeyim. Eşimle aynı şirketteyiz. Toplantı yapıldı. Eşim benim dışımda herkesin yüzüne bakarak muhabbet etti. Herkesle göz teması kurdu, hatta espri yaptı, güldüler falan. Hatta benim Yanımda oturan bayana baka baka konuştu ama sanki ben orda yokmuşum gibi benim yüzüne bile bakmadı. Çok bozuldum. Orda mal gibi kalmış hissettim kendimi. Abartıyor muyum bilmiyorum. Vala şu evlilik ne zormuş ya
ancak hoşuma gitmesede hatta bozulsam da art niyet yok onu benden daha çok mu önemsiyor yani asıl srorun ben niye onu kendimden üstün görüyorum unutma en değerli benim :) genel olrak herkes için de diyebilirim konu açtım bende rahatsızım eşim normal mi die aynı şey ortamdayız ve ilk defa tanıştığrdığım iş arkadaşımla bir espiri bir muhabbet aslında hoş bir durum sonuçta arkadaşımıda eşimide biliyorum ama genede insan kötü hissediyor