- 7 Eylül 2014
- 644
- 594
-
- Konu Sahibi Kimimkiben82
Canim bizde esimle ayni isyerindeydik 2 seneye kadar biz de pek goz goze gelmemeye calisiyorduk yani bende sebepsiz icgudusel olarak cok muhatap olmamaya calisiyordum esimle, esimde ayni sekilde benimle.. Bu normal bence ama hep bakiyor ilgileniyorduda birden mi ilgilenmedi napti
Hayır ya ayrıcalık tanınacak bir durum yok. Aynı pozisyondayız. Baya herkesle Konuşurken beni yok saydı. Hatta Yanımdaki Kızın gözünün içine BAKIYOR, ben orda tınlanmayan çocuk gibi kaldımAyrıcalık tanımamak için nasıl davranacağını bilememiş ama kafanıza takacağınız birşey de yok.
Herkese baktığı kadar arada bana da baksa olurdu.size bakıp konuşsa, bu sefer iş arkadaşlarınız da, bir karısına anlattı durdu, diyecekler diye düşünmüş olabilir.
önceden böyle değildi diyorsunuz. belki böyle konuştular sadece onun kulağına gitti. ya da ona söylediler bunu.
sorun bence.. durum böyleyse.
Evet böyle yapmazdı, çok bariz belli etti. Ayrıca düşünsenize kıza espri yapıyor karşılıklı gülüyorlar. Beni geçtim de oradakiler ne demiştir, karısına hiç değer vermiyor, tınlamıyor.
Hayır konuşmadım. Zaten çok kaprisli olduğumu düşünüyor. Kapris yapmak istemiyorum artıkeşinizle konuştunuz mu peki?