Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben cok anlamam cocugum yok lakın diş çıkartırken oldugunu da duymustum. yıne de bı doktoruna gotursenız guzel olur. ya da asm de takıp eden bı ebe vardır ıllakı onu arayıp sorabılırsın.
ben cok anlamam cocugum yok lakın diş çıkartırken oldugunu da duymustum. yıne de bı doktoruna gotursenız guzel olur. ya da asm de takıp eden bı ebe vardır ıllakı onu arayıp sorabılırsın.
Bemde diş diye düşünüyorum 1 gün daha takip etöeyi düşünüyorum devam ederse doktora götürürüm şu zamanda götürme taraftarı değilim ama mecbur kalırsam yapacak bişey yok
Normal.
Eğer kakasında bir değişiklik, mukus, ishal ya da renkte sıkıntı yoksa, ek gıdaya geçtiği için bağırsakları hemen atıyordur.
Eğer yemek parçaları görürseniz, bu sindirilmemiş besin demektir, bir süre ara verin.
Benim oğlan 3 yaşında küçük, günde 4 5 yaptığı olur.
Yiyiyor yani çocuk, az az da yapıyor
Normal.
Eğer kakasında bir değişiklik, mukus, ishal ya da renkte sıkıntı yoksa, ek gıdaya geçtiği için bağırsakları hemen atıyordur.
Eğer yemek parçaları görürseniz, bu sindirilmemiş besin demektir, bir süre ara verin.
Benim oğlan 3 yaşında küçük, günde 4 5 yaptığı olur.
Yiyiyor yani çocuk, az az da yapıyor