Hayırlı olsun allah anneli babalı büyütsünBugün kızımı kucağıma aldım sezeryan oldum. Çünkü 2 gündür sancım vardı ama hiç acilmam olmadı. Çatı da dardi zaten. Çarşamba günü suyum iyiydi bugün azalmıştı doktor sezeryan a aldı hemen. Allah'a şükür saglikliyiz iyiyiz bu en güzeliAllahim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Spinal anestezi öneririm belden uyuşturma hiç ağrı olmuyorAllah bir nefeste kurtarsın, tabiki normal doğum. Ama ben normal doğumdan çok korkuyorum. Oğlumu sezeryan ile doğurdum oda çok kolaydı. Bunu istesem normal doğum yaparım 10 yıl oldu ama korkuyorum.
Spinal anestezi de acı ağrıo olmuyor ama herşeyi hissediyorsun dimiSpinal anestezi öneririm belden uyuşturma hiç ağrı olmuyor
Spinal anestezi de acı ağrıo olmuyor ama herşeyi hissediyorsun dimiyani kesilmeyi bebeğin çıkartlmasını dikilmeyi falan
[/QUOTE
Hayır canım ağrı olmuyor igne vururken agrimiyor amelyattan cok korkardim 2 doğumumda spinal oldum cok memnun kaldim hicbisey hissetmedim sadece bebegi cikarirken hafif bir sarsinti okadar oda buyutulecek bisey değilmiş
Anladımm teşekkür ederim.. Biraz korkuyorumda rahatlamaya çalışıyorum teşekkür ederimm
[/QUOTE
Amiinn Allah razı olsunRica ederim rahat ol hicbirsey hissetmiyeceksin ben 1 yıl arayla dogum yaptim 2018 de 2019da yine yaptım tabiki stres oldum korktum ağladım ama bosyere kendimi stres etmişsim narkozdan daha iyi bence onune bir perde cekiliyor konusabiliyorsun kim varsa yaninda belki biraz miden bulanabilir oda ilacın etkisi hayirli dogumlar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?