Normal mi sezeryan mj

Nrnua

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
78
40
38
34
Merhaba 40 haftalık hamileyim bebegim 3 kilo. Özel hastaneye gidiyorum Doktorum çatı darligin sınırda normal doğum da zorlanabilirsin dedi kanala girer ama çıkışta zorlanirsin dedi sezeryan önerdi. Diğer doktor arkadaşını çağırdı o da muayene etti aynı şeyleri söyledi. Devlet hastanesi acile gittim muayene olmak için çatı darlığına da baktırmak istedim ama doğum başladığında duruma göre bakıyoruz dedi. Bebekte bı sıkıntı yoksa öncelikli normal doğum diyolar. Sizce ne yapmalıyım?

Ben bebegin dogum kanalina girdiginde bir sorunu cikmasindan korkuyorum her sey olabilir risk alma bence sezeryan ol...

Riskli olabilir denmiş, bebeğin normal ya da sezaryen olmasının kendisine bir faydası yok.
Çünkü her türlü o sıvıyı bebek üzerinden silip giydiriyorlar zaten.
Tabi ki sezaryen olmalısınız.

Ben olsam denerdim. Sonuçta doğuramican kadar dar dememiş
Ve bebekte çok kilolu değil

Bence başka bi hasteneyede git özel ordada baktr

Aynen duruma göre karar veriliyor. İki doğumumda normal oldu. Ama gerçekten tam bir vahşet. Çatı darlığına doğumda açılma olmazsa mecbur sezeryan yapılıyor. Ama ne olursa olsun çektiğin her eziyet sonrası için bir ömür boyu yatırım oluyor hayırlısıyla kucağınıza almanız dileğiyle. Allah sağlıklı ve hayırlı ömür nasip etsin

Ama bide şu var benm anneminde çatısı darmis 6 tane çocuk doğurdu normal doğum ile hepimizin kilosu 4 ile 5 kilo arasiymis. Ablamın da çatısı dar olup o da 2 normal doğum yapti. Genetik bi durumsa ben niye yapamayayim diye düşünüyor insan.

Allah bir nefeste kurtarsın, tabiki normal doğum. Ama ben normal doğumdan çok korkuyorum. Oğlumu sezeryan ile doğurdum oda çok kolaydı. Bunu istesem normal doğum yaparım 10 yıl oldu ama korkuyorum.

Ben 1 yil arayla dogum yaptim bir çocuğum 2018 diğeri 2019 doğumlu spinal anestezi oldum belden igne ile uyuşturma yapıldı hiç ağrımadı ameliyathaneye girerken korkuyla ağlayarak girdim ama korkulacak bisey yokmuş ben gözümde büyütmüşüm bebeklerimizi ilk gören biz oluyoruz çok güzel bir duygu allah her isteyene evlat duygusu yaşatsın

Bugün kızımı kucağıma aldım sezeryan oldum. Çünkü 2 gündür sancım vardı ama hiç acilmam olmadı. Çatı da dardi zaten. Çarşamba günü suyum iyiydi bugün azalmıştı doktor sezeryan a aldı hemen. Allah'a şükür saglikliyiz iyiyiz bu en güzeli Allahim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı olsun allah anneli babalı büyütsün

Allah bir nefeste kurtarsın, tabiki normal doğum. Ama ben normal doğumdan çok korkuyorum. Oğlumu sezeryan ile doğurdum oda çok kolaydı. Bunu istesem normal doğum yaparım 10 yıl oldu ama korkuyorum.
Spinal anestezi öneririm belden uyuşturma hiç ağrı olmuyor

Spinal anestezi öneririm belden uyuşturma hiç ağrı olmuyor
Spinal anestezi de acı ağrıo olmuyor ama herşeyi hissediyorsun dimi yani kesilmeyi bebeğin çıkartlmasını dikilmeyi falan

Anladımm teşekkür ederim.. Biraz korkuyorumda rahatlamaya çalışıyorum teşekkür ederimm

Rica ederim rahat ol hicbirsey hissetmiyeceksin ben 1 yıl arayla dogum yaptim 2018 de 2019da yine yaptım tabiki stres oldum korktum ağladım ama bosyere kendimi stres etmişsim narkozdan daha iyi bence onune bir perde cekiliyor konusabiliyorsun kim varsa yaninda belki biraz miden bulanabilir oda ilacın etkisi hayirli dogumlar dilerim

Amiinn Allah razı olsun

Allah hepimizin evladini bize bağışlasın sağlıcakla büyütmeyi allahim nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…