Arkadaslar ben 27 haftalık hamıleyım allahın ıznıyle bı kızım olacak ama normal dogumdan cok korkuyorumm doktorum hersey normal dıyoo normal yapabılırsın dıyo ama cok korkuyorsan sezeryan da olur dıyoda ben cok korkuyorum sızce normal dogumdan bu kadar korkmalımıyımmm
Öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı doğumlar diliyorum. Bende 30 haftalık hamileyim bende sizin gibiyim herşey normal gibi ama normal doğumdan korkuyorum bir yandan da bu kadar zor olsa onca insan nasıl normal doğum yapıyor diyerek kendimi teselli etmeye çalışıyorum . Bence normali bir denemeye çalışın zaten dayanamayacak gibi olduğunuzda sezeryana alıyorlarmış Allah yardımcımız olsun.
ben mecburen sezaryen olcam. kasıklarım platin oldugu için normal olması mümkün değil. bende normal olsun isterdim tamam acısı çok ama o heyecanı tatmak isterdim
Şartlar elverdiği sürece normal doğum derim canım
Arkadaslar ben 27 haftalık hamıleyım allahın ıznıyle bı kızım olacak ama normal dogumdan cok korkuyorumm doktorum hersey normal dıyoo normal yapabılırsın dıyo ama cok korkuyorsan sezeryan da olur dıyoda ben cok korkuyorum sızce normal dogumdan bu kadar korkmalımıyımmm
33+4 günlük hamileyim benim de ilk bebeğim epudural normal düşünüyorum şimdilik. ama inanılmaz bi doğum korkum var. gece gündüz netten doğum çeşitlerini okuyorum netten araştırıyorum. kafama en çok yatan epudural normal oldu... Allah yardımcımız olsun...
Hayır tatlım malesef daha anne adayı bile değilim ama doktorun güven veriyorsa neden olmasın
epidural doğumdan memnun kalan olduğu kadar pişman olanda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?