• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal mı sezeryan mı?

ebrunun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
91
8
96
Arkadaslar ben 27 haftalık hamıleyım allahın ıznıyle bı kızım olacak ama normal dogumdan cok korkuyorumm doktorum hersey normal dıyoo normal yapabılırsın dıyo ama cok korkuyorsan sezeryan da olur dıyoda ben cok korkuyorum sızce normal dogumdan bu kadar korkmalımıyımmm

Arkadaslar ben 27 haftalık hamıleyım allahın ıznıyle bı kızım olacak ama normal dogumdan cok korkuyorumm doktorum hersey normal dıyoo normal yapabılırsın dıyo ama cok korkuyorsan sezeryan da olur dıyoda ben cok korkuyorum sızce normal dogumdan bu kadar korkmalımıyımmm

Öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı doğumlar diliyorum. Bende 30 haftalık hamileyim bende sizin gibiyim herşey normal gibi ama normal doğumdan korkuyorum bir yandan da bu kadar zor olsa onca insan nasıl normal doğum yapıyor diyerek kendimi teselli etmeye çalışıyorum . Bence normali bir denemeye çalışın zaten dayanamayacak gibi olduğunuzda sezeryana alıyorlarmış Allah yardımcımız olsun.

ben de tam tersine sezaryen doğum yapmak zorunda kalırım diye çok korkuyorum. bence etraftan duyduklarından dolayı bu korkun. ben bi kaç arkadaşımın doğum hikayesini dinnledim herkesin zor geçecek diye bişe yok. çok rahat geçiren de var. bence asıl zor olan sezaryen. normalde 1 gün yada 2 gün cekiyosun ama sezaryende sonrası var. ben de hep sonrasını düşündüğüm için o anki acıya katlanırım sonrası öönemli benim için düşüncesindeyim. sezaryende tamam o an hissetmiceksin ama uyanınca karnında uzun süre sızlıcak kocaman bi dikiş olcak. bence herşey yolunda ise normal düşün Allah yardım eder. epidural normal doğum var bi süre acı cektikten sora bi iğneyi yapıyolar ve hareket edebiliosn his kaybı yapmıo sadece agrını kesio ve bu şekilde normal doğum yapabiliosn. ve normal doğum sonrası bebeğini kucağına alabilceksin sütün daha çabuk gelcek vs vs. bence bunları düşünüp moralini bozma Allah hayırlısıyla yavrunu kucağına almanı nasip eder inşallah:)

Öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı doğumlar diliyorum. Bende 30 haftalık hamileyim bende sizin gibiyim herşey normal gibi ama normal doğumdan korkuyorum bir yandan da bu kadar zor olsa onca insan nasıl normal doğum yapıyor diyerek kendimi teselli etmeye çalışıyorum . Bence normali bir denemeye çalışın zaten dayanamayacak gibi olduğunuzda sezeryana alıyorlarmış Allah yardımcımız olsun.

tesekkur ederım amın ınsallah ama elımde degıl cevreden cok etkılendım zayıf bı yapıya sahıbım nasılolur dıye dusunmeden edemıyorum ınanın cok korkuyorum yınede bılgınız ıcın tesekkur ederım

ben mecburen sezaryen olcam. kasıklarım platin oldugu için normal olması mümkün değil. bende normal olsun isterdim tamam acısı çok ama o heyecanı tatmak isterdim

ben mecburen sezaryen olcam. kasıklarım platin oldugu için normal olması mümkün değil. bende normal olsun isterdim tamam acısı çok ama o heyecanı tatmak isterdim

gecmıs olsun cnm hakkımızda ne ıse hayırlısı o olsunn Allahım herkeze yardım etsınn

ben de çok korkuyorum daha önce vajinusmus geçmişim oldu. doktorum doğum sancısı gelir gelmez panik olabilirsin dedi.ben de epidural normal doğum olsun istiyorum ama doktorum pek yanaşmıyor ya sancı çek normal doğur ya da sezeryan ol diyor..tavsiyesi bu doğrultuda..ama ben epidural doğumu araştırıyorum hala bakalım hayırlısı

Hayır tatlım malesef daha anne adayı bile değilim ama doktorun güven veriyorsa neden olmasın
epidural doğumdan memnun kalan olduğu kadar pişman olanda var

Son düzenleme:

canım normal doğumda sadece 1 ya da 2 gün sıkıntı çekersin ama sezaryanda (bünyeye göre değişse de) günler belki aylar sürüyor.. açık ameliyat oluyorsun.. üstelik sezaryan bebekleri daha hassas oluyorlar.. süt vermek ayrı bi sıkıntı.. eğer hiç bir mecburiyetin yoksa bence normal doğum en akla uygunu..benim acı eşiğim oldukça düşüktür ama ben bile dayandığıma göre herkes dayanır gibi geliyor.. şimdi ikinci bebeğime hamileyim ve Allahtan tek dileğim bunu da sağlıklı bi şekilde normal doğumla kucağıma almak.. Umarım kendin ve bebeğin için en hayırlısı neyse o olsun..

33+4 günlük hamileyim benim de ilk bebeğim epudural normal düşünüyorum şimdilik. ama inanılmaz bi doğum korkum var. gece gündüz netten doğum çeşitlerini okuyorum netten araştırıyorum. kafama en çok yatan epudural normal oldu... Allah yardımcımız olsun...

33+4 günlük hamileyim benim de ilk bebeğim epudural normal düşünüyorum şimdilik. ama inanılmaz bi doğum korkum var. gece gündüz netten doğum çeşitlerini okuyorum netten araştırıyorum. kafama en çok yatan epudural normal oldu... Allah yardımcımız olsun...

aynen canım acayıp korku var ölücem heyecandan korkudan napıcam bılmıyorum yaaaaaaaaa

Hayır tatlım malesef daha anne adayı bile değilim ama doktorun güven veriyorsa neden olmasın
epidural doğumdan memnun kalan olduğu kadar pişman olanda var

anladım cnm Allah en kısa zamanda sana da nasip eder inşallah..peki olumsuz neler duydun bilsem iyi olur ona göre karar vercem..ıkınamama ve bebeğin içerde uzun süre kalması sıkıntısından bahsetti doktorum anesteziyi de ben yapmıyorum dedi..off napsam :31:

Back