Normal Mi? Sezeryan Mi Yaptiniz?

iremim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
189
1
Arkadaşlar merhaba bu formu açmamdaki tek sebeb anliz yapmak , çoğunlukla duyduğum doğumlar son 2 yıldır hep sezeryan bunun tesadüf olduğunu düşünemiyorum artık, lütfen es geçmeyin ve normalmi yoksa sezeryanmı yaptınız kaç kilo doğdu neden sezeryan oldunuz , ne zaman doğum yaptınız yazarsanız hepimiz bu sonucu öğranmiş olacağaız çok öptüm sizi ve bebişlerinizia.s.

BEN MESELA NORMAL DOĞUM YAPTIM 35 HAFTALIK DOĞDU KIZIM 2.360 KG 42CM BOYU VARDI 24/12/2007DE DOĞDU ALBÜMDE BEBİŞİMİN RESİMLERİ VAR PROFİLDEN GÖREBİLİRSİNİZ
:emir_bebek:

Ben de normal doğum yaptım. 41 haftalık 3770 gr ve 51 cm doğdu oğlum. Sancılarım başlamadığı için suni sancıyla doğum yaptım.

bende ilk çocuğumu normal doğumla yaptım ikinciyide bir sıkıntı olmazsa normal doğum yapacağım

Ben bebeğim dönmediği için mecburen sezeryan yaptım
10 nisanda doğdu kızım Nisan Duru...,
50cm ve 3340gr
38+3 de doğum yaptım...

arkadaşlar çok teşekkürler lütfen aynı hızla devam bakalım 3 sayfada sonuç neyi gösterecek

Allaha bağışlasın

arkadaşlar çok teşekkürler lütfen aynı hızla devam bakalım 3 sayfada sonuç neyi gösterecek

Allaha bağışlasın
Şeniz:nazar:

bende 40 haftamda 28 mart 2008 de yaptım dogumumu.kalp atısları yavasladıgı ıcın anı bır karala sezeryan oldum.dogumdan sonra anlasıldıkı oglum karnımda suyuna kakasını yapmıs.normal ıcın dıretıp bekleseydım kı normal ıstıyodum.bebegımın hayatı tehlıkeye gırecektı doktorum dedıklerı boyle....

43 Haftalik 3000 Gr 50 Cm Ve 11 Saatlik Suni Sancidan Sonra Normal Doğumla Gelen Bicirik Bi Prenses

bende epidural sezaryan oldum 39. haftada 39. hafta ters dondu kizim normal istiyordum yoksa 3060 gr 54cm dogdu

36+4 haftamda kontrole gitmiştim apar topar doğuma alındım hem plesanta öndeydi hemde protein yükselmesi sonucu sezeryanla doğum yaptım.
Kızım 2,870 gr 46 cm doğdu şimdi 5aylık turp gibi maşallah...

37 haftalık doğum yaptım.nişan geldi 4,5 -5 cm açılmam oldu ve suni sancıyla normal doğum yaptım.01.04.2008 de 2280 gr 47 cm bir kız doğurdum.ve kolay bir doğumdu

Ben de normal doğum yaptım. 41 haftalık 3770 gr ve 51 cm doğdu oğlum. Sancılarım başlamadığı için suni sancıyla doğum yaptım.

lalex çok merak ettimde sancılarn başlamadığı için suni sancı verilerek doğum yapmışsınız gittiğinde hiç açılma yokmuydu suni sancı ilemi açılma oldu ben 39 uncu haftanın içindeyimde merak ediyorummm anlatırsan sevinirim

[COLOR="DarkOrchid"]arkadaşlar 12 kişiden [/COLOR]
  • 7 sezeryan sezeryanların 2 tanesi korkudan gerçekleşmiş
    [*]5 normal doğum

sağlık olsunda nasıl olursa olsun değilmi ama ama devam bakalım sezeryan hep önde gidecekmi
    sırf meraktan soruyorum emin olun
a.s

bende 24 saat sancıdan sonra mecburı sezeryan oldum cunku bebegım kanala ınemedı ve bende sancıdan olucem sandım oğlöum
6 şubat 2008 de 3170 gr 49 cm boyunda dogdu

bende 40. haftamda normal doğum yaptım açılmam olmadığı için 5 saat suni sancı çektim.3.400 kilo 51 cm doğdu canım kızımm..

ben 12 nisanda sezeryanla doğum yaptım normal düşünüyordum fakat suyum azalmış ve bebeğimin kalp atımı yavaşlamış diye 38. haftada sezeryanla doğurdum 2600 doğdu 49 cm

X