Normal mi doktora mı gitmeliyim?

Bttrflyyy

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2019
31
14
8
Arkadaslar sorunum şu 2 ay once evlendim vajinismus oldum ilk 1 ay olmadı . Sonra cesaretimi topladım ve oldu şükür. Ancak sorunum şu her ilşkiye girince ı ilk yapılan acıyı hissediyorum. Asla rahat birşekilde giriş olmuyor. Bugün 4 kez denedik yine girmedi acıyo malesef. Bu sizce normal mi zamanla alışır mıyım yoksa bi problem mi olmalı.?

Vajinismusu iki ayda mı yenmiş oluyorsun kendi yönteminle?

Vajinismus sadece ilişkiye girememe durumu değil ilişki sırasında acı çekiyor olmakta bu hastalığın başlığı altında yer alıyor . Doktora gidin yoksa cinsellikten de soğursunuz zamanla

Vajinismusu iki ayda mı yenmiş oluyorsun kendi yönteminle?
Ama artık kaçmıyorum istiyorum da ama eşim girecekken sanki daha önce hiç yapmamışız gibi oluyor cok kapalı acıyor iki üç denemeden sonra giriş oluyor ama bugün mesela sabah yapmak istedik olmadı

Vajinismus sadece ilişkiye girememe durumu değil ilişki sırasında acı çekiyor olmakta bu hastalığın başlığı altında yer alıyor . Doktora gidin yoksa cinsellikten de soğursunuz zamanla
İlişki esnasında acı duymuyorum zevk duyuyorum sadece ilk giriş anında orası hiç açık degilmiş gibi hemen girmiyor iki üç kez denşyoruz ancak öyle giriyor bugün hiç giriş olmadı canım yanıyor çünkü.

Arkadaslar sorunum şu 2 ay once evlendim vajinismus oldum ilk 1 ay olmadı . Sonra cesaretimi topladım ve oldu şükür. Ancak sorunum şu her ilşkiye girince ı ilk yapılan acıyı hissediyorum. Asla rahat birşekilde giriş olmuyor. Bugün 4 kez denedik yine girmedi acıyo malesef. Bu sizce normal mi zamanla alışır mıyım yoksa bi problem mi olmalı.?
Vajinal kuruluk olabilir kayganlaştırıcı deneyin derim

Back