• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal insanın şekeri kısa sürede degişirmi

rachelgreen

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2007
262
108
648
İstanbul
Merhabalar
SiZlere birşey danışmak istiyorum
Nıtmalde hiçbir şikayetim bir rahatsızlıgım yok bugün bi arkadasım başka birinin şekerini ölçüyordu ölçüm cihazı ile bende ölçtürdüm yemek yememin üzerinden 3-4 saat geçmişti ve cok tıka pasa yememiştim bu şekildeyken 177 gibi bir rakam cıktı arkadaşım biraz yüksek oldugunu söyledi diger sekeri oynayan ve seker geçmişi olandan daha yüksek cıktı bundan 1saat sonra falan birkez daha ölçtük benimki 224 diger arkadasımın aynı önce cıktıgı gibi cıktı bu durumda benim anormal yükseklik var gübi sanırom 140 normaliymiş ailemde şeker olan yok yaşım29 birkez ölçtürkmek kesin sonuc degil biliyorum ama aklım karıştı acıkcası ben napmalıyım takibe başlamalı doktora gitmelimiyim saglık ocakları bana yardımcı olurmu bir yorum yaArsanız memnun olurum böyle oynama kişiye bir rahatsızlık vermezmi ben biraz rejim yapmaya calışıyorum cok aşırı kilom yok ama 2-3 kilo vermeye calışıyorum yani az yiyorum belki dengesiz besleniyo olabilirim bunlr şekeri etkilermi? Çok teşekkürler

Back