- 25 Ağustos 2023
- 6
- 2
- 22
-
- Konu Sahibi sibel altas
Doktorunuz bu değere ne yorum yaptı peki
Yani hemen canınızı sıkmayın daha zaman var vesveselere kulak vermeyin. İçinizi ferah tutun.Haftaya kontrolde görünmesi uygun olur dedi
İnşallah ilk gebeliğim olcak aklım çıkıyor çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız allah razı olsunZaten karından bakıldığında beta değerinin 4000-5000 falan olması lazım haftaya kesin gözükür canınızı sıkmayın.
Bende senin gibiydim sürekli panik halindeydim. Ohoo ne kadarlık oldu bile şimdi. İçini hep ferah tut. Olacakla öleceğin önüne geçilmiyor bunu düşün kendini sakın üzüp vesveseye kapılma. Bol bol dua et emin ol çok iyi geliyor insanı rahatlatıyor. Bende keseyi görmek için 10 gün beklemiştim. Allah büyük. İnşallah haftaya görürsün.İnşallah ilk gebeliğim olcak aklım çıkıyor çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız allah razı olsun
İnşallah ya tekrardan Allah razı olsun içim ferhaladı valla çok teşekkür ederimBende senin gibiydim sürekli panik halindeydim. Ohoo ne kadarlık oldu bile şimdi. İçini hep ferah tut. Olacakla öleceğin önüne geçilmiyor bunu düşün kendini sakın üzüp vesveseye kapılma. Bol bol dua et emin ol çok iyi geliyor insanı rahatlatıyor. Bende keseyi görmek için 10 gün beklemiştim. Allah büyük. İnşallah haftaya görürsün.
Tamamdır teşekkürler canımDış gebelikte kese gözükmez canım