Normal gebelik mi yoksa dış gebelik mi

sibel altas

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2023
6
2
22
Merhaba
Ben geçen hafta erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonra emin olmak için hastaneye gittik kan verdik orda da pozitif çıktı sonra ertesi gününe randevu aldık kaç haftalık diye bişey gözükmedi sadece kese var dedi ve sağ taraftan yumurtalama oluşmuş dedi 2 santim falan dedi bugün tekrar gittik birşey gözükmedi alttan muayene etmek istedi istemedim sonra kan değerlerine bakıcaz dedi dış gebelik mi değil mi diye işte kan değerim Beta HCG 3360 çıktı sizce bu normal gebelik mi yoksa dış gebelik mi sabahtan beri çok kötüyüm bilen varsa söyleyebilir mi

İnşallah ilk gebeliğim olcak aklım çıkıyor çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız allah razı olsun
Bende senin gibiydim sürekli panik halindeydim. Ohoo ne kadarlık oldu bile şimdi. İçini hep ferah tut. Olacakla öleceğin önüne geçilmiyor bunu düşün kendini sakın üzüp vesveseye kapılma. Bol bol dua et emin ol çok iyi geliyor insanı rahatlatıyor. Bende keseyi görmek için 10 gün beklemiştim. Allah büyük. İnşallah haftaya görürsün.

İnşallah ya tekrardan Allah razı olsun içim ferhaladı valla çok teşekkür ederim

Bende aynı durumdan tedirginim doktora gitmeden anlaşılır mı değerler aşağıda boş gebelik veya kimyasal gebelikten korkuyorum
11.09 da 26.2
13.09 da 112
18.09 da 727-progresteron 25
20.09 da 1692 hcg -progrestoron 27

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…