normal epidural doğum yapanlar

epidural yaptirandada yaptirmayan bayanlarin bir cogundada var bu bel agrisi
ben epiduralli normal dogum yaptim cok memnunum cok guzel gecti.. hamileligimde son 3 ay cok cektim bel agrisini dogumdan sonra her zaman olmasada ara ara agriyor ..

bende normal epidural yaptım.ağrım olmadı inş. olmazda.herkez karşı çıktı sakat kalırsın diye.ama Allahın izniyle hiçbirşey olmadı.ama iğne acıyo baya.sizde iğnede ağrı oldumu?

benim de doğumdan 1hafta sonra falan inanılmaz bel ağrım olmuştu ama giderek azalarak 1hafta içinde kayboldu. Doktor; epiduralden sonra bazen böyle bel ağrısı olur, normal demişti. Geçti bitti ,bir daha olmadı çok şükür...

sekiz ay önce ikinci çocuğumu epidural normal doğum yaptım.belimde dört gün ağrım oldu zaman la azaldı.bir hafta içinde geçti.ilkinide normal doğurmuştum.epdral yapılmadı.bel ağrısı olmamıştı onda.

Arkadaşr ağrınızın olmamasına çok sevindim.benim belime yapılan iğne baya acıdı.ya sizin?

ben epidural olmadım ama etrafımda olan arkadaşlar var bazılarında bel ve baş ağrısı cok olmuş. bazılarında ise hiç bi şikayet yok.bence bünye meselesi... ben normalde de bel ağrısı cektiğim için genel anestezi oldum ve gayet memnunum. ne ağrım oldu ne de dikişlerimden yana bi sıkıntı.

Baş ağrısı olmaması için doğumdan çıkınca bol bol sıvı tüketmem gerektiği söyledi doktorum.bende baş ağrısı olmadı çok şükür. ama doktor hanım içimde gazlı bez bırakmış.3 ay sonra anladım.hayatıma mal olabilirmiş.dava açacaktık bebeğim yeni olduğu için telaştan ihmal ettik.aslında böyle şeylerin peşini bırakmamak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…